# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Pepe lanseaza piesa "E vara mea", alaturi de Arando Marquez

Pepe lanseaza piesa "E vara mea", alaturi de Arando Marquez

Pepe lanseaza piesa "E vara mea", alaturi de Arando Marquez
"E Vara Mea” este propunerea lui Pepe pentru sezonul estival ce sta sa inceapa, o piesa ce va fi promovata alaturi de Arando Marquez. Este cel de-al doilea single lucrat de Connect-R pentru Pepe dupa “Iubire ca niciodata”, colaborarea cu Jimmy Dub lansata la sfarsitul anului trecut. Noul track are toate ingredientele sa devina hit-ul acestei veri mai ales ca dupa cum spune Connect-R “foarte multe dintre lucrurile ce ramasesera nespuse pe “Vara nu dorm” au fost “clarificate” pe “E vara mea” care, pana la urma, este un nou episod al aceleiasi “nebunii”. In plus interesul foarte mare al multor artisti pentru aceasta piesa inca din faza de schita in studio nu poate indica decat un singur lucru si ma bucur mult ca pana la urma a devenit melodia lui Pepe pentru ca masterul mi-a aratat ca lui i se potrivea intradevar cel mai bine.”

Pe partea de compozitie si de versuri il regasim si pe Adrian Cristescu in timp ce aranjamentul este semnat de Razvan Matache si Florin Buzea. Mixul si masterul noului single a fost asigurat de Bunicu’ Magic iar publishing-ul apartine casei de discuri a  artistului, Pepe Latin Music.

"E vara mea" este sountrack-ul tuturor surprizelor ce le pregatim pentru aceasta vara. Este o piesa “care suna” cum se spune intre artisti si totodata o promisiune indeplinita fiindca dupa “Iubire ca niciodata” am zis ca voi continua pe partea de productie colaborarea cu gasca de la Rappin’ On Production si Connect-R. Ma bucur ca am terminat partea de productie chiar inainte de deschiderea sezonului fiindca Arando are o banuiala vis-a-vis de ceea ce va insemna acest single in aceasta vara si am zis sa nu il incurcam :), mai ales ca toti ceilalti implicati in acest proiect suntem convinsi de exact acelasi lucru. :)” a spus Pepe vorbind despre "E vara mea".

Arando a adaugat:

"Cand am ascultat prima varianta a piesei datorita influentelor latino parea scrisa cu dedicatie, insa am zis sa mergem un pas mai departe si sa regandim cumva lucrurile. Si cum un pic de Arando Marquez in tot ceea ce facem nu poate fi decat benefic :), Connect-R, Adi, Razvan si Florin au gasit numitorul comun la un 126 BPM spre incantarea tuturor prietenilor mei care il asteptau pe Pepe de ceva timp in playlist-urile, mix-urile sau set-urile lor. In rest, vorba lui Pepe "… Party Cubana, Rio Havana, Copacabana … cuburi de gheata, nopti albe, sampanie, soare, mare, plaja si bineinteles, fete care nu mai au de ce sa viziteze solare. :)” 

Sursa: Pepe Latin Music - 12 Aprilie, 2014