Pepe lanseaza "Iubire Interzisa" | Versuri.ro
Pepe lanseaza "Iubire Interzisa" | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Pepe lanseaza "Iubire Interzisa"

Pepe lanseaza "Iubire Interzisa"


Pepe lanseaza "Iubire Interzisa"
Pepe continua povestea din "O femeie cat o suta" cu "Iubire interzisa", noul single
 
"Iubire interzisa" este cel mai nou single pe care Pepe il va promova in perioada urmatoare. Este cel de-al doilea extras de pe urmatorul album al artistului dupa "Femei periculoase" si una dintre cele mai asteptate piese de catre public pentru ca ascultand noua melodie multi au regasit aceiasi atmosfera din "O femeie cat o suta", singleul si videoclipul lansat de Pepe anul trecut si care se bucura de un feedback extraordinar in continuare. Piesa a fost inclusa de ceva timp in repertoriul de concerte al lui Pepe mai ales ca este parte integranta in coloana sonora a proiectului "Unplugged Passion", noul concept de show al artistului, concept la care Pepe lucreaza de ceva timp. 

Faptul ca publicul cunoaste deja noul single, cu toate ca nu fusese lansat inca oficial si promovat ca atare va impune cel mai probabil si filmarea unui videoclip insa, ca si in cazul piesei "O femeie cat o suta", fanii vor fi cei ce vor decide acest lucru. Pepe continua munca in studio si pregateste si alte surprize pe noul album, album ce va fi lansat undeva catre sfarsitul acestui an.

“Iubire interzisa” este un cover dupa Dejame Ver, piesa interpretata de Rosario Flores si compusa de Fernando Illan si Cachorro Lopez. Versurile sunt scrise chiar de Pepe: "Piesa mi-a placut din prima clipa in care am ascultat-o si de aceea am decis sa o adaug repertoriului meu. Este o piesa de stare, este o piesa extrem de sensibila, este o piesa despre tot ceea ce inseamna dragoste imposibila ... fie ca este povestea din afara cuplului a unei femei casatorite sau a unui un barbat casatorit, despre oameni care se iubesc din categorii sociale opuse, despre oameni care iubesc desi este o diferenta majora de varsta intre ei ... “Iubire interzisa” este si o continuare si un nou episod pe care foarte multi il asteptau de la mine dupa “O femeie cat o suta”. Piesa o voi promova in emisiunile TV si pe radio in perioada urmatoare insa voi apela din nou la fani pentru decizia de a filma un clip si pentru acest single.”

 

Sursa: pepe.ro - 27 Aprilie, 2013
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z