# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Paula Seling lanseaza colindul "Steaua rasare"

Paula Seling lanseaza colindul "Steaua rasare"

Paula Seling lanseaza colindul "Steaua rasare"
Ca de fiecare data, in preajma sarbatorilor de iarna, talentata artista isi incanta ascultatorii cu piese emotionante si pline de emotie. Asa se intampla si in cazul "Steaua rasare", un colind superb, care, dupa spusele ei, este un duet cu ea insasi. Si, pentru prima data, melodia beneficiaza si de o varianta in limba engleza, facuta de Adina Nelu, pentru a putea fi cantata de oricine.
 
"Ideea piesei a pornit de la dorinţa mea de a face un duet cu o foarte mare soprana româncă pe care o admir si o iubesc, însă, din păcate, Domnia sa nu a putut să-şi modifice programul încărcat de sărbători pentru a înregistra,  chiar dacă i-a plăcut piesa foarte mult. Aşa că a trebuit să fac duet cu mine însămi pentru a lansat piesa anul acesta.
 
Piesa este extrem de complexă şi este prima mea lucrare concepută special pentru voce, cor şi orchestră, piese la care am scris în proporţie de 90% partitura pentru fiecare instrument şi pentru fiecare voce. Am dorit mult să aplic, în acest cântec, ce am învăţat în cei patru ani de compoziţie la  conservator şi pot sa recunosc  cu mâna pe inimă că în urmă cu cinci ani nu aş fi înţeles cum se scrie o asemenea piesă. Le mulţumesc lui Andrei Tudor, Emanuel Nastasie, Cristian Faur( el a făcut şi mix şi master)  pentru toată contribuţia la scrierea şi executarea  partiturii de Orchestra, multumesc unei părţi din  Orchestra Simfonică  Bucureşti, pentru înregistrări, lui Liviu Eleches în al cărui studio au fost făcute înregistrările, lui Radu Bucura pentru regie şi montaj şi întregul suport şi tuturor celor implicati. Clipul a fost filmat în Teatrul Municipal din Focşani, mulţumiri speciale  K1 Project , Radu Fornea şi echipei sale, pentru toată contribuţia in realizarea videoclipului.", spune Paula Seling.