Paula Seling a lansat videoclipul "Ridica-te" | Versuri.ro
Paula Seling a lansat videoclipul "Ridica-te" | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Paula Seling a lansat videoclipul "Ridica-te"

Paula Seling a lansat videoclipul "Ridica-te"


Paula Seling a lansat videoclipul "Ridica-te"
Paula Seling este, fara indoiala, una din cele mai bune voci, pe care tara noastra o are, dar si o artista complexa, care reuseste sa cucereasca, prin talentul vocal unic, publicul de orice gen.

Si cum ii place sa-si surprinda, mereu, ascultatorii, aceasta lanseaza piesa "Ridica-te", insotita de un videoclip desprins din vietile tuturor. Mesajul melodiei este unul emotionant, cu versuri menite sa ne motiveze in a ne mai da o sansa si sa avem incredere ca avem puterea de a ne realiza visele, chiar in momentele in care credem ca nu mai exista. 

Versurile single-ului au fost scrise de Paula Seling, de orchestratie s-a ocupat Alex Pelin (Epiq Records), iar filmarile clipului au avut loc in Chisinau, in regia celor de la CIOfilm, marcand astfel cea de-a doua colaborare a artistei cu echipa din Republica Moldova. 
Cu aceasta ocazie, Paula si-a anuntat si lansarea site-ului oficial - www.paulaseling.ro, unde se vor regasi informatii noi, dar si toate materialele muzicale din cariera ei. 

"Cu bucurie va prezint clipul piesei "Ridica-te!". Am scris cântecul cu gândul la toti cei ce au nevoie de un cuvânt in plus pentru a-i ajuta sa treaca peste greutăţi. Unii pot sa îşi spună singuri aceste lucruri. Nu judeca, nu ai de unde să ştii daca, sub un zâmbet, nu se ascund greutăţi pe care omul le poarta in tăcere. 
Trebuie să mergi mai departe. Gandeste-te la copilul din tine, cel care visa la un viitor glorios, acel copil care, daca ar fi langa tine, asta ti-ar spune: luptă pentru visurile mele.

Mulţumesc Alex Pelin şi Epiq Records pentru orchestraţie, Ciofilm pentru ideea magica si realizarea clipului , tuturor actorilor din clip, sunteţi adevarata inspiratie, lui Florin Sorasan pentru mix, Rodicai Puca pentru hainuţe, Forever21. Mulţumesc, Radu Bucura, ca eşti asa cum esti, ca ma ajuti, ca ma inspiri, ca îmi dai încredere. Sper sa va placa. Dacă da, nu uitati să-l arătaţi tuturor celor care contează pentru voi, celor care au nevoie de aceste cuvinte! Share! In TINE sta puterea sa muţi munţii!", spune Paula Seling. 

Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z