# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Ovi lanseaza primul sau single in limba romana

Ovi lanseaza primul sau single in limba romana

Ovi lanseaza primul sau single in limba romana
Pe Ovi îl cunoaşte întreaga Europă, mai ales de când a adus, alături de Paula Seling, în 2010, locul 3 la Eurovision, cu piesa "Playing with fire". După ce, în decursul anului trecut, artistul a lansat "One day" şi "Broken", iată că a venit momentul să încânte publicul român cu ceva autohton.
 
Drept urmare, acesta a ales să colaboreze cu simpatica Jo, adică Ioana Anuţa, ocupanta locului 2 la X Factor, pentru single-ul "Nimeni". Piesa este scrisă de Gabriel Huiban şi vine perfect pentru luna februarie când, bineînţeles, acordurile romantice sunt la mare căutare.
 
"Am lucrat intens la acest single, mai ales că este primul în limba română. Împreună cu Gabi Huiban am pus în aplicare ideea de a face o piesă care să prindă la public, să fie fredonată cu uşurinţă, şi în care fiecare să se regăsească. Featuring-ul cu Ioana Anuţa m-a surprins şi pe mine, trebuie să recunosc. Iniţial, piesa o terminasem singur, iar acum o săptămână am primit şi varianta de feat. Mi-a plăcut din prima ce-am auzit şi cred că este o combinaţie reuşită. Sperăm să placă şi publicului şi să ajungă un HIT!:)", a conchis Ovi.
 
Piesa "Nimeni" a intrat deja în playlist-urile radiourilor din ţară şi promite să fie, cât mai curând, şi în topurile acestora.
 
Ioana Anuta revine cu această ocazie pe scena muzicală, după performanţa obţinută în cel de-al doilea sezon al show-ului X Factor, iar in curând va lansa propriul single.
Sursa: Versuri.ro - 11 Februarie, 2013