# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Otilia Bilionera a lansat “Prisionera”

Otilia Bilionera a lansat “Prisionera”

Otilia Bilionera a lansat “Prisionera”
"Prisionera" este o piesă în limbaspaniolă şi a fost produsă de JHaps Records – Sorin de la Crush şiLexi (care au stat înspatelehiturilor Havana - Vita Bella şi Alexandra Stan – Ecoute) – de al cărui management se ocupă Ionuţ Bejinariu.
 
Este o piesă de dragoste, foarte ritmată, cu un videoclip de impact, în regia lui Richard Stan.
 
"Sunt foarte entuziasmată! "Prisionera" este o piesă care-mi place foarte mult şi îmi doresc să fie apreciată şi fredonată de către toţi fanii mei, pe care-i iubesc! La filmări m-am simţit minunat, am dansat foarte mult, însă a meritat din plin! Îi mulţumesc managerului meu, Ionuţ Bejinariu, echipei mele de la JHaps Records, regizorului Richard Stan şi întregii echipe care s-a implicat în acest proiect", declară
Otilia.
 
Videoclipul este unul de imagine, unde Otilia apare alături de câteva dansatoare sexy. Filmările au avut loc în Bucureşti, unde artista se întoarce "acasă", de fiecare dată,după sutele de concerte internationale.
 
Otilia a strâns până înprezent peste 2 milioane de fani pe Shazam, Facebook şi Instagram, peste 500 de milioane de vizualizări peYoutube şi Spotifyşi a fost #1 în topurile radio din România şi din străinătate.
În 2014, Otilia a lansat Bilionera – hitul international care însumează peste 500 de milioane de ascultări pe toate canalele de Youtube, ocupând locul I în Europa de Sud-Est.
 
În scurt timp, artista a devenit extrem de apreciată în ţări precum Turcia, Cipru, Bulgaria, Pakistan, Grecia, Germania, Austria, Albania, Italia, Belgia, Egipt etc.

Au urmat hiturile "Aventura", "Passion" – o colaborare cu Shaggy, CostiIoniţăşi Andrea, "Iubire adevărată" şi "Diamante".
 
Programul Otiliei arată foarte încărcat pentru următoarea perioadă. Artista va susţine concerte înTurcia, Pakistan şi sud-estul Europei, iar în data de 17 noiembrie este nominalizată la DAF BAMA MUSIC AWARDS 2017, la Hamburg, pentrupremiul "Best Balkan Act", cu piesa "Bilionera".