# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Okapi Sound lansează "OkapiTati"

Okapi Sound lansează "OkapiTati"

Okapi Sound lansează "OkapiTati"
Okapi Sound prezintă astăzi, 29 septembrie, mult așteptatul mixtape „OkapiTati”, atât pe site-ul www.okapisound.com, de unde poate fi descărcat gratuit, cât și pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound.

Materialul a fost realizat în întregime la Okapi Sound, mixat și masterizat de Grasu XXL și Mitză, pe parcursul ultimelor două luni și conține 23 de piese. Printre producătorii pieselor, după cum ați putut afla și din materialul „Despre OkapiTati cu Okapi Sound”, lansat zilele trecute, se află Mitză, cu 13 melodii produse, Grasu XXL, Tranda, MefX, Raz One, Adapter, Don Baxter și Motzu.

Pe cele 23 de piese pot fi ascultați toți cei 10 artiști Okapi Sound (Grasu XXL, Guess Who, Maximilian, Spike, Mitză, Tranda, Junky, MefX, Nane și DJ Oldskull), dar și Zhao, ALAN & KEPA, Criss Blaziny și DJ Undoo. 

La mai puțin de două săptămâni după lansarea online, vineri, 10 octombrie, vă așteptăm la concertul de lansare din București, Club Colectiv, unde vor urca pe scenă toți artiștii Okapi Sound și invitații de pe mixtape. Intrarea în club se va realiza începând cu ora 22.00, iar primii 100 veniți vor primi un CD „OkapiTati”, care va fi editat doar în scop promoțional.

Nu uita, mixtape-ul „OkapiTati” poate fi ascultat pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound și descărcat de pe www.okapisound.com!

Website: //okapisound.com/
Facebook Mitză: //www.facebook.com/MitzaAgresiv
Facebook Junky: //www.facebook.com/JunkyMusic
Facebook Okapi Sound: //facebook.com/okapitati
Instagram Okapi Sound: //instagram.com/okapisound
Google+ Okapi Sound: //google.com/+okapisoundoficial
YouTube Okapi Sound: //youtube.com/okapisoundofficial
Contact: Mircea Ștefan: [email protected] | +40.723.077.687
Press: Mihnea Ciobotaru: [email protected] | +40.722.705.061
Sursa: Okapi Sound - 30 Septembrie, 2014