# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> O noua parodie Noaptea Tarziu: „Are fata schimbatoare“

O noua parodie Noaptea Tarziu: „Are fata schimbatoare“

O noua parodie Noaptea Tarziu: „Are fata schimbatoare“
Noaptea Tarziu a lansat zilele trecute o parodie noua, "Are fata schimbatoare", care este un cover amuzant dupa piesa "Pana vara viitoare", interpretata de Jo si Randi.
Noua parodie a celor trei baieti care au cucerit online-ul este interpretata alaturi de Jo si este lansata la aproximativ un an de zile dupa ce Noaptea Tarziu si Jo au colaborat pentru "Iti amintesti cate rate ai" (cover dupa "Cu un picior in Rai").
 
"Intotdeauna este o placere sa cantam alaturi de Jo, pentru ca suntem prieteni foarte buni. Ca si la precedenta colaborare, ne-am gandit sa o contactam pentru ca aceasta parodie este dupa un single de-al ei si eram siguri ca va accepta sa fie vocea feminina de pe piesa. La filmari ne-am distrat foarte tare, iar unele scene au fost teribil de amuzante", au spus baietii de la Noaptea Tarziu.
 
"Este intotdeauna o placere sa lucrez cu baietii de la Noaptea Tarziu, pe care ii stiu de foarte mult timp si suntem foarte buni prieteni. Noi am mai colaborat si in toamna anului trecut pentru o parodie facuta dupa alta piesa de-a mea si am acceptat cu bucurie si de aceasta data sa cant cu ei. Ne distram foarte tare la inregistrari si la filmari, iar asta ma va face sa-mi doresc mereu colaborari cu ei", a completat Jo.
 
Cuza, Emi si Cucu, asa cum sunt cunoscuti in mediul online, formeaza proiectul Noaptea Tarziu. In cei trei ani de activitate, Noaptea Tarziu a depasit pe pagina de YouTube un milion de abonati si 300 de milioane de vizualizari. Aceste cifre au fost realizate datorita celor peste 200 de clipuri postate, dintre care aproximativ 100 sunt parodii. Cel mai vizualizat videoclip de pe canalul de YouTube al baietilor de la Noaptea Tarziu este "Sunt un cocalar", care a adunat peste 27 de milioane de vizualizari. In plus, mai mult de 80 de clipuri depasesc un milion de vizualizari.