Noul videoclip Matteo feat. Stella - "Push it" | Versuri.ro
Noul videoclip Matteo feat. Stella - "Push it" | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Noul videoclip Matteo feat. Stella - "Push it"

Noul videoclip Matteo feat. Stella - "Push it"


Noul videoclip Matteo feat. Stella - "Push it"
Dupa ce si-a lansat noul single "Push It" , pentru care a ales sa faca un feat. cu Stella, vocea feminina ce s-a remarcat alaturi de Dj Andi, Matteo vine si cu videoclipul piesei, regizat chiar de iubita lui.

Pentru noul clip, echipa de productie a folosit cinci locatii, iar filmarile au durat doua zile. Marea majoritate a personajelor din clip sunt, de fapt, prietenii lui Matteo, printre care si cativa dansatori din "Baletul Edi Stancu", pe care artistul i-a cunoscut prin intermediul iubitei lui, Roxana. 

Roxana Paulica, alaturi de care Matteo traieste o frumoasa poveste de iubire, de cativa ani buni, face parte din echipa Monei Segall, producatoarea celor mai de success proiecte si show-uri tv din Romania. Prin natura domeniului, Roxana a cunoscut o multime de regizori de videoclipuri si a avut ocazia sa ia parte la astfel de filmari. Pe parcursul timpului, job-ul acesteia a devenit tot mai complex, Roxana facand parte din echipa ce a realizat productii mari ale Pro TV-ului, precum: "Dansez pt tine", "Masterchef", "Romanii au talent", "Vocea Romaniei"

"Mi-am dat seama ca imi doresc ca Roxana sa faca urmatorul meu clip, in momentul in care a facut un film, pentru una din prietenele ei cele mai bune. A realizat un film de 30 de minute despre toata gasca de prieteni, care i-a lasat pe toti, in frunte cu mine, cu gura cascata. A filmat si montat cadru cu cadru, si a reusit, subtil, sa faca pe oricine il viziona, sa rada, sa planga, si sa aiba stari foarte frumoase. Atunci am stiut ca taletul ei imi va folosi enorm la urmatorul clip ...so here we are :)" a declarat Matteo.

"Ideea scenariului mi-a venit fara prea mult brain-storming. Faptul ca lucrez de ani de zile la proiecte tip reality m-a inspirat. Consider ca cel mai usor ajungi aproape de sufletul oamenilor prin naturalete si sinceritate, asa ca, intr-o lume in care majoritatea sunt preocupati sa fie cat mai protejati de invelisuri, noi am vrut sa aratam energie, sinceritate, bucurie, oameni tineri, frumosi si proaspeti, prieteni si ideea de "traieste clipa"." ne-a spus Roxana.

 

Sursa: Liveartist.ro - 14 Iunie, 2012
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z