# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Noaptea Tarziu si Nadir lanseaza „Oglinzile”

Noaptea Tarziu si Nadir lanseaza „Oglinzile”

Noaptea Tarziu si Nadir lanseaza „Oglinzile”

Noaptea Tarziu colaboreaza cu Nadir pentru prima oara si lanseaza impreuna "Oglinzile", o parodie muzicala insotita de un videoclip amuzant, in stilul caracteristic celor trei vloggeri. O satira adusa oamenilor superficiali care se iubesc mai mult decat ar trebui, "Oglinzile" este compusa de Cuza impreuna cu Randi si produsa in studiourile Famous Production.

"Piesa este o ironizare a societatii de astazi. Din ce in ce mai multi oameni devin extrem de interesati doar de aspectul lor fizic. Faptul ca in piesa si in clip este vorba de o femeie, nu inseamna ca nu poate fi vorba si despre un barbat, care dupa parerea noastra poate face parte din aceeasi categorie. Cunoastem cateva Narcise si cativa Narcisi, dar cu cei mai multi dintre ei nu am interactionat prea mult. Insa, in ultimul timp am inceput sa ne lovim din ce in ce mai frecvent de ei. Colaborarea cu Nadir vine dupa 2-3 ani in care atunci cand ne intalneam, orice discutie se sfarsea cu «ar trebui sa facem o piesa impreuna». A durat ceva, dar pana la urma uite ca a iesit", marturisesc vloggerii de la Noaptea Tarziu.

"Ne stim de foarte mult timp, mi-a placut mereu de ei si ma bucur ca am facut impreuna piesa asta care spune povestea unor persoane pe care probabil unii dintre noi le-am cunoscut in anumite perioade ale vietii noastre", adauga Nadir.

Anul trecut, canalul de YouTube al baietilor de la Noaptea Tarziu a depasit pragul de 1,5 milioane de abonati si a devenit unul dintre cele mai mari canale de vlogging romanesc de pe YouTube. Cel mai vizualizat clip de pe canalul baietilor este "Sunt un cocalar", care a generat peste 39 de milioane de vizualizari pe YouTube, urmat de clipuri precum "La bunica" (20 mil. de vizualizari) si "Am belit-o (Bacu')" (18 mil. de vizualizari).

Sursa: Cat Music - 15 Iulie, 2019