# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> No Rules - "Love & Desire"

No Rules - "Love & Desire"

No Rules - "Love & Desire"
După succesul răsunător de la ediţia de anul acesta a RMA, No Rules cunoscut publicului ca Nick, membrul fondator, compozitor şi textier al trupei N&D, pregateşte o revenire în forţă pe piata muzicală românească fiind gata să surprindă publicul şi fanii cu noile sale proiecte.
 
No Rules, pe numele lui real Nicolae Marin, reprezintă, fără îndoială una dintre figurile marcante ale industriei muzicale româneşti. Chiar dacă virusul muzical l-a cuprins încă din anul 1995, cochetând cu genul hip-hop, un stil nu foarte apreciat în perioada respectivă, succesul a venit mai târziu, în anul 1999 când pune bazele trupei N&D şi ia cu asalt piaţa muzicală românească. Melodii ca „Vino la mine” , „Nu pot să uit”, „Nu e vina mea”, „Vreau să plâng”, „Nu vreau sa te pierd” , „Când vine noaptea”, nu numai că au cucerit publicul român dar şi topurile, obţinând o mulţime de premii, apreciere şi fani.
 
După destramarea trupei, Nick a continuat activitatea muzicală abordând cu succes o carieră solo. Între anii 2007 şi 2009, artistul trece printr-o perioadă de introspecţie, îşi ia o pauză din industria muzicală şi se dedică familiei. Ca orice artist, însă, pasiunea şi dăruirea pentru domeniul său nu l-au lăsat să se îndeparteze prea mult, descoperind în aceast răstimp o înclinaţie spre zona muzicii electronice, ajungând ca în numai şase luni să stapânească tehnic platanele, să înregistreze peste 60 de seturi, să se reinventeze ca stil şi să pună bazele unui nou proiect sub titulatura No RuleS. Excelează şi în acest domeniu, primul single „Funk you all”, ajungând în scurt timp locul 1 pe posturile muzicale de specialitate.
 
Activitatea în domeniul muzicii electronice continuă şi în prezent , cu emisiunea saptamanală la radio Dance Fm, dar şi cu seturi live de la diverse evenimente şi cluburi. No Rules îşi pregăteşte revenirea pe piaţa muzicii dance, cu un nou single „Love and Desire”, ce a fost interpretat în primă audiţie în cadrul galei RMA şi s-a bucurat de un real succes atât la publicul din ţară cât şi la cel de peste hotare.
 
Single-ul este compoziţie proprie a artistului, masterizată în colaborare cu Win Production şi este disponibil pe youtube. Şi ca o dovadă a succesului a fost deja inclus în compliaţia „VA – Amnezia Super Hits 74” (2012), una dintre cele mai cunoscute şi apreciate compilaţii, disponibilă iubitorilor muzicii dance din Europa dar şi din Statele Unite. Acest lucru va face posibil ca ritmurile piesei să răsune vara această în cluburile din întreaga lume, ea fiind deja inclusa in playlistul multor DJ. De asemenea, No Rules alături de prietenul şi colaboratorul său Dumi Padure lucrează intensiv, urmând să surprinda publicul românesc cu un sound inovator, un videoclip şi alte proiecte surpriză.
 
În cei aproape 15 de ani de activitate in lumea muzicala româneasca, No Rules reprezintă unul dintre puţinii artisti compleţi care e demonstrat de-a lungul timpului că indiferent daca e vorba de compoziţie, texte, interpretare sau seturi de muzică electronicăt este capabil să ne surprindă, să se reinventeze şi să exceleze în orice nou proiect. Vara aceasta, fanii vor avea ocazia să îl urmareasca în concerte, seturi live si aparţii TV.
 
No Rules în reţelele sociale:

Sursa: Versuri.ro - 20 Iunie, 2012