# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> NICO lanseaza single-ul „Nebuni indragostiti”

NICO lanseaza single-ul „Nebuni indragostiti”

NICO lanseaza single-ul „Nebuni indragostiti”
Vara este anotimpul in care ne indragostim nebuneste si in care, poate, traim totul la intensitati maxime. NICO canta despre toate povestile de dragoste pline de pasiune si despre cel mai pur sentiment – iubirea.
  
 Melodia "Nebuni indragostiti" este compusa de catre sotul artistei, Laurentiu Matei, iar versurile au fost scrise de catre Cristina Stroe si Claudiu Zamfira.
 Cat despre videoclip, NICO a filmat la malul Marii Negre, iar regia este semnata Silviu Mindroc. Alaturi de artista, in clip apare si "o gasca de nebuni indragostiti".
  
NICO imbina cu succes cariera muzicala cu scena teatrului si a spectacolelor. Printre reprezentatiile de la teatru, la inceputul anului, in luna iubirii, artista a lansat un videoclip sensibil, romantic, ce descrie simplu ideea de suflet pereche, parte din proiectul pe care l-a pregatit pentru 2018.Personajul principal din videoclipul piesei "Suflet pereche" este chiar fiica artistei, Alexandra Matei, aflata la a doua experienta de acest gen alaturi de mama sa.
Sursa: Universal Music Romania - 4 Iulie, 2018