# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Nane vine cu „$$$” (Banii)

Nane vine cu „$$$” (Banii)

Nane vine cu „$$$” (Banii)
Okapi Sound şi Universal Music România prezintă "$$$", cel mai nou videoclip Nane, disponibil pe www.okapisound.com şi pe canalul de YouTube Okapi Sound.

Videoclipul piesei "$$$" (Banii) a fost filmat de Ionuţ Marius (Good Stuff), în cadrul unuia dintre concertele din turneul "Plecat de Acasă", desfăşurat în nouă oraşe din ţară.

"Ideea clipului îi aparţine în totalitate lui Ionuţ Marius. În timp ce ne pregăteam să intrăm la unul dintre concertele de lansare din turneul «Plecat de acasă», mi-a zis că are în cap tot clipul. Sincer să fiu, eu am primit doar link-ul cu varianta finală a clipului. Mă bucur că a ieşit ceva fresh dintr-o idee spontană, mai ales că mă tot gândeam cum am putea face un clip pentru «$$$».", spune Nane despre clipul colaborării cu Angeles.

Piesa a fost produsă de Maidan (Squaad), realizată în colaborare cu Angeles la Okapi Sound Studio şi reprezintă una dintre cele mai ascultate melodii de pe primul album Nane. "Plecat de Acasă" poate fi găsit online pe YouTube şi pe toate platformele de streaming existente (Apple Music, Google Play Music, Spotify, TIDAL, Zonga, Deezer şi nu numai), cât şi în format fizic (CD), pe www.emag.ro, www.carturesti.ro sau www.getmusic.ro.

În prezent, Nane lucrează intens la cel mai nou mixtape al său, care va putea fi ascultat în curând pe canalul de YouTube Okapi Sound, pe www.nane.ro şi nu numai.
Sursa: Okapi Sound - 5 August, 2016