# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Nane lanseaza single-ul "NOI 2" feat. George Hora

Nane lanseaza single-ul "NOI 2" feat. George Hora

Nane lanseaza single-ul "NOI 2" feat. George Hora
Red Clover Media va prezinta noul single al lui Nane feat. George Hora – NOI 2. 
 
Nane, pe numele sau real Stefan Avram Cherescu, este unul dintre artistii noului val al hip-hopului romanesc. Din 2006 cand s-a apucat de muzica si pana in prezent a lansat mai multe piese si aproape in fiecare an a scos un mixtape. A colaborat cu nume importante din zona hip-hop, printre care: Skizzo Skillz, Nicalai (DJ Swamp), Doddy, Cabron, Karie, Zhao, Drei Ros, Criss Blaziny, Exo, Hashoo, Lu-K, AFO (Aforic), Vescan, Tranda.
 
Pentru primul single lansat alaturi de o casa de discuri, “NOI 2”, Nane a colaborat cu George Hora.  Muzica si versurile au fost compuse de Nane si George Hora, iar instrumentatul piesei a fost produs tocmai in SUA de catre CPR Productions, o echipa de productie care a lucrat cu  nume importante din industrie precum: Mac Lucci, Macy Gray sau legendarul Snoop Dogg.
 
O parte din piesa a fost inregistrata in studioul lui Nane, iar mixul, masterul si productia aditionala au fost facut de George Hora in studioul sau din Timisoara, Studio66.  
 
“NOI 2” este o piesa extrem de sincera care prezinta tabloul relatiei de cuplu exact asa cum e. Este o piesa despre oameni, despre lupta unuia pentru celalalt si despre felul in care ne afectam vietile reciproc. a spus Nane.
 
Pentru a fi la curent cu activitatea lui Nane urmariti: facebook.com/NaneSud
Pentru a fi la curent cu activitatea lui George Hora urmariti: facebook.com/GeorgeHoraOfficial.

Sursa: Red Clover Media - 4 Decembrie, 2012