# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> "Motive" - Dorian feat. Alexandra Stan

"Motive" - Dorian feat. Alexandra Stan

"Motive" - Dorian feat. Alexandra Stan
Se spune că “opusele se atrag”. E aproape irelevant să căutăm #motive pentru a înțelege de ce. Contează mai puțin dacă e scris în ADN-ul nostru sau e pur și simplu chimie. Așa este dragostea - enigmatică și, de cele mai multe ori, inexplicabilă. Dar cum viața nu oferă niciodată garanții, orice iubire, nu contează cât de puternică, se poate transforma în poveste la fel de repede cum a prins viață. Când magia dispare, cei doi devin simple „personaje de filme, cărți sau strofe de rap”, așa cum spun și versurile piesei „Motive”, noul single al lui Dorian în colaborare cu Alexandra Stan.

„Este o piesă puternică, cu mult caracter. Exact ca un montagne russe trece de la sensibilitate la furie, ca într-un final să descrie acceptare. Din start am vrut să fie ceva aparte, așa cum v-am obișnuit și până acum.

Piesa este produsă de Andrei "RURD" Mihai iar liniile melodice sunt compuse alături de Elena Moroșanu.

Vocea Alexandrei s-a potrivit perfect pe refren și a reușit să transmită acea sensibilitate specială de care aveam nevoie.”, a spus Dorian.

La rândul ei, Alexandra Stan mărturisește: 

"Când am ascultat piesa, mi-a plăcut din prima. A fost, pur și simplu, dragoste la prima vedere. Mi-a plăcut partea pe care mi s-a propus să o cânt și chiar mi-am intrat foarte bine în rol la filmări", încheie artista.

Mesajul piesei este pus în evidență foarte bine și de videoclipul care poartă semnătura lui Ionuț Trandafir. Dramatismul și sensibilitatea versurilor sunt accentuate de spațiul ales pentru filmări: un peisaj urban, pustiu, văzut în contraste puternice de lumină și întuneric. 

Single-ul este compus în studiourile HaHaHa Production și lansat în coproducție cu Global Records.

Sursa: HaHaHa Production - 24 Septembrie, 2015