# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Morena - Fireballs

Morena - Fireballs

Morena - Fireballs
"FIREBALLS" este cel mai recent single semnat Morena, o piesa personala, cu un mesaj intens si o poveste vizuala sensibila si introspectiva.

"Am scris piesa impreuna cu Tom Boxer intr-o zi ploioasa, cu fulgere si tunete. Am pus mult suflet in piesa asta pentru ca in acel moment treceam printr-o perioada dificila in relatie. Sunt convinsa ca oamenii care iubesc sau au iubit vreodata, se vor regasi in versurile piesei. Cred ca asa ne simtim toti atunci cand pierdem persoana iubita si realizam ca vina e a noastra. E un sentiment dureros, dar toti invatam din greseli si viata merge mai departe... Asta asta inseamna FIREBALLS", declara Morena.

Piesa "Fireballs" este compusa si produsa de catre Tom Boxer, iar videoclipul este regizat tot de catre Tom Boxer.

"Am decis sa facem un videoclip simplu, dar plin de emotie, fara prea multe accesorii care pot distrage atentia de la adevaratul mesaj", adauga Morena. 

Inca de la primul single, Morena a cucerit publicul si topurile muzicale internationale alaturi de Tom Boxer cu piese ca "Deep In Love", "Hey", "Summertime", ale caror refrene sunt fredonate in toate colturile lumii, din Spania, Italia, Slovenia, Cehia, Polonia, pana in Israel, Mexic, Tunisia si multe altele. 
Sursa: Cat Music - 8 Decembrie, 2016