# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Miss Mary & Glance - Parfum de jar

Miss Mary & Glance - Parfum de jar

Miss Mary & Glance - Parfum de jar
Miss Mary si Glance lanseaza single-ul si videoclipul "Parfum de jar", o poezie vizuala ce aduce in prim plan cele mai sincere emotii, ce reies din suferinta, orgolii si iubire neimpartasita, iar tumultul interior este exteriorizat prin beat-ul dance.

O coproductie Cat Music si Red Clover Media, single-ul "Parfum de jar", ce marcheaza prima colaborare dintre cei doi artisti, este compus in studioul Panda Music, de catre George Papagheorghe, Marius Dia şi Lorean Georgian.

Videoclipul a fost filmat la inceputul acestui an, iar regia apartine Vision Production (Richard Stan si Claudiu Stan). Gerul din timpul filmarilor i-a pus mari probleme lui Glance pentru ca artistul a fost nevoit sa filmeze mai multe cadre la temperaturi ce au atins -20 de grade Celsius.

"Am lucrat foarte bine cu Glance si cu echipa Panda Music si sunt foarte multumita de rezultat. Am intampinat cateva dificultati la filmari din cauza frigului, insa am avut norocul ca, spre deosebire de Glance, eu am filmat doar in interior. Am pus foarte mult suflet in acest proiect. Vreau sa multumesc QBelle Boutique pentru vestimentatia mea creata special pentru acest videoclip, dar si ByBogdana pentru accesorii", a declarat Miss Mary.

"Am incredere in piesa 'Parfum de jar' si am simtit asta de cand am ascultat-o prima oara. Sper ca fanii mei sa se regaseasca in ea. Sunt foarte multumit de modul in care a iesit videoclipul si pot spune ca cele 18 ore de "chin" au meritat. Totodata, vreau sa multumesc Vagabond Studio pentru tinuta din videoclip", a adaugat Glance.

Pe langa piesele lansate solo, atat Miss Mary, cat si Glance, nu sunt la primele colaborari. Daca tanara artista a colaborat pana in prezent cu Bitza (Ma joc cu focul) si Lazy (Ecoute-moi), Glance a colaborat cu Elena Gheorghe pentru piesele "Ecou", "Mamma Mia (He's Italiano), "In bucati" si trupa Mandinga (hitul "Cinema").

Sursa: Cat Music - 27 Ianuarie, 2016