# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Mishelle si Randi lanseaza un nou videoclip - Only you

Mishelle si Randi lanseaza un nou videoclip - Only you

Mishelle si Randi lanseaza un nou videoclip - Only you

Exista povesti de dragoste care inspira romane sau filme, dar exista si povesti de dragoste care ne inspira muzica. HaHaHa Production iti prezinta Only you, o piesa de dragoste inspirata de o poveste adevarata.

Mishelle este din Republica Moldova si a implinit de curand 18 ani. A inceput sa cante de la varsta de 5 ani iar de atunci a castigat peste 100 de premii la diverse festivaluri si concursuri muzicale nationale si internationale din Rusia, S.U.A, Bulgaria, Turcia sau Franta. 

Randi este solistul trupei Morandi, trupa alaturi de care a lansat 3 albume si a cantat in peste 30 de tari din intreaga lume.

„Cu totii ne despartim la un moment dat de cineva foarte drag. Eu cred ca exista povesti pe care le traim cu totii in acelasi mod macar o data in viata. Povestea lui Mishelle m-a inspirat sa compun aceasta piesa...pentru ca si eu m-am regasit in ea. Iar Mishelle este o fata cu o voce minunata, despre care eu cred ca poate inmuia si inimile celor mai duri barbati. :)„ spune Randi.

Filmat la Chisinau in regia lui Andrey Romaliysky videoclipul piesei Only you are menirea de a duce povestea lui Mishelle mai departe.

Daca vrei sa afli mai multe despre o frumoasa poveste de dragoste, sau iti doresti pur si simplu sa o cunosti mai bine pe Mishelle, ii poti vizita blogul la adresa //www.mishelle.fr/


Credite foto: Ciprian Strugariu / HaHaHa Management

Sursa: HaHaHa Production - 14 Aprilie, 2011