# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> MIRA lansează „Plus și minus”

MIRA lansează „Plus și minus”

MIRA lansează „Plus și minus”

MIRA lansează "Plus şi minus", cadoul muzical pe care artista l-a pregătit de ziua ei pentru fani. Cu o poveste sensibilă, "Plus şi minus" este o piesă ce dezvăluie cât de imprevizibilă poate fi atracţia pe care doi oameni o simt unul pentru celălalt. Single-ul se va regăsi pe primul album din carieră al artistei la care aceasta lucrează în prezent.

"«Plus şi minus» este cea de-a doua piesă de pe album şi vorbeşte despre o experienţă pe care eu şi mulţi alţi oameni am avut-o. Întregul album la care lucrez dezvăluie pas cu pas o poveste de dragoste, iar fiecare piesă reprezintă o etapă. «Plus şi minus» este despre extremele care întotdeauna se atrag indiferent, de situaţie. Clipul regizat de Kobzzon completează prin imagini şi stări ceea ce doi oameni trăiesc într-o relaţie atunci când nici nu mai ştiu dacă o mai au sau nu. S-a construit un decor special pentru acest clip şi a trebuit să blocăm o intersecţie doar ca să ne ridicăm în aer cu o cabină telefonică", povesteşte MIRA.

O coproducţie Cat Music şi Golden Boy Society, single-ul este compus de către Theea Miculescu, produs de către Mădălin Roşioru şi Alexandru Turcu, iar clipul este regizat de Kobzzon.

La finalul lunii ianuarie, MIRA a lansat "De ce?", piesa de succes ce a cucerit topurile de specialitate şi a adunat peste 2 milioane de vizualizări pe YouTube.

Artista a câştigat inimile ascultătorilor prin hiturile pe care le-a lansat de-a lungul timpului, adunând sute de milioane de vizualizări pe YouTube. Printre single-uri lansate se numără:  "Fete din Balcani" (alături de Corina şi Skizzo Skillz), "Vina", "Uit de tine", "Inimă nebună", dar si "Străzile din Bucureşti" (împreună cu Florian Rus).

Sursa: Cat Music - 13 Martie, 2020