# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> MIRA lansează „O privire”, un scurt metraj cu poveste

MIRA lansează „O privire”, un scurt metraj cu poveste

MIRA lansează „O privire”, un scurt metraj cu poveste

MIRA lansează "O privire", a treia piesă ce se va regăsi pe primul album din carieră al artistei. Videoclipul, filmat ca un scurt metraj, prezintă povestea a doi oameni care luptă pentru iubirea lor, indiferent de cât de mult încearcă destinul sau situaţiile neprevăzute să îi despartă şi se întorc mereu unul către celălalt, atunci când privirile li se intersectează. Prinsă într-o "închisoare a inimii", artista joacă rolul unei femei care este dispusă să rişte tot pentru cel iubit, iar piesa subliniază prin versuri cât de intensă poate fi iubirea.

Protagonistă în propriul scurt metraj regizat de Kobzon, MIRA mărturiseşte: "Sunt tare fericită să împart cea de-a treia piesă de pe album, o altă experienţă de viaţă trăită. Vă prezint o poveste dintre doi oameni care au luat-o pe drumuri separate, dar care par să nu treacă niciodată peste ce au trăit împreună. Se întorc unul către celalalt ori de câte ori privirile li se intersectează. Alexandru Pelin şi Florian Rus sunt cei care m-au ajutat să pun în versuri această poveste, iar regizorul Kobzon este cel care a făcut ca acest clip să arate ca un scurt metraj."

O coproducţie Cat Music şi Golden Boy Society, single-ul este compus de către artistă alături de Alexandru Pelin, Florian Rus şi Maria Voiculescu, iar de producţie s-au ocupat Radu Pârvulescu şi Alex Pelin.

În luna martie, MIRA a lansat "Plus şi minus", un cadou muzical pe care artista l-a pregătit de ziua ei pentru fani, iar de-a lungul timpului a cucerit inimile publicului cu hituri precum "De ce","Cum de te lasă", "Ce-o fi o fi" (alături de Vescan), "Fete din Balcani" (alături de Corina şi Skizzo Skillz), "Vina", "Uit de tine", "Inimă nebună", dar şi "Străzile din Bucureşti" (împreună cu Florian Rus), piese ce au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Sursa: Cat Music - 12 Mai, 2020