# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Mihai Ristea lanseaza primul sau videoclip

Mihai Ristea lanseaza primul sau videoclip

Mihai Ristea lanseaza primul sau videoclip

Mihai Ristea, unul dintre cei mai apreciati producatori romani, intra de astazi oficial in echipa HaHaHa Production si lanseaza primul sau videoclip, Sexy Eyes.

"Mi-am dorit de mult timp acest proiect. Sexy Eyes ma reprezinta. Piesa pastreza aerul iubirilor nebunesti care te fac sa te redescoperi si pe care nu le uiti usor, iar videoclipul subliniaza foarte bine acest lucru. M-am simtit foarte bine la filmari si o sa vedeti ca sunt un norocos", a declarat Mihai Ristea.

Piesa Sexy Eyes este produsa in studiourile HaHaHa Production si se evidentiaza printr-un sound acustic care lasa loc influentelor dance. Acest single este prezentat in parteneriat cu Red Clover Media.

Videoclipul inspira nonconformism si prezinta o poveste bazata pe jocuri aparent inocente, dar foarte senzuale. Look-ul retro al protagonistilor dar si soundul te duc cu gandul la spontaneitatea momentelor in care vrei sa fugi, sa uiti de tot, sa traiesti clipa. Pielea bronzata, hainele care zboara rapid, drumul pustiu, nuantele solare ale videoclipului, toate inspira libertate si tinerete.

Mihai Ristea pe Facebook: //www.facebook.com/mihairistea

Sursa: HaHaHa Production, Red Clover Media - 1 Octombrie, 2011