# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Matteo lanseaza single-ul „Drama”, in colaborare cu Ruby

Matteo lanseaza single-ul „Drama”, in colaborare cu Ruby

Matteo lanseaza single-ul „Drama”, in colaborare cu Ruby
Dupa ce a lansat propria versiune a melodiei "Constantine", Matteo revine cu un nou single si videoclip, dar si cu o colaborare surpriza alaturi de Ruby in piesa "Drama". 

"Asa cum am obisnuit, "Drama" este o piesa ritmata, e un schimb de replici intre mine si Ruby care transpune de fapt realitatea de zi cu zi care are loc intre doua persoane, ori lucruri care se afla in capul fiecaruia dintre noi, dar nu sunt spuse. Traim intr-o lume care se afla intr-o continua schimbare, iar conceptul videoclipului este bazat foarte mult pe tehnologie, lucru care mi-a placut foarte mult pentru ca este ceva diferit fata de restul videoclipurilor pe care le-am facut pana acum", a declarat Matteo.  
 
"Matteo este prietenul meu de multi ani si ma bucur ca in sfarsit colaboram pentru un single despre care pot spune ca e o piesa de suflet. La filmarile videoclipului ne-am simtit foarte bine si mi-ar fi placut ca motocicletele sa fie mai rapide", adauga Ruby.

O coproductie MediaPro Music / Cat Music, single-ul "Drama" este produs in studioul DeMoga Music si compus de catre Marius Moga, Matteo si Marius Mirica.

Pentru ca are un public care isi doreste foarte mult sa il vada pe artistul roman live, Matteo se pregateste pentru o noua calatorie in China, unde va sustine noi concerte. Succesul international al artistului a inceput odata ce piesa "Panama" a cucerit toate topurile din Asia si a devenit una dintre cele mai cautate si vizualizate piese ale continentului. Tot aici, Matteo a concertat la inceputul acestei luni in cadrul celui mai mare festival de muzica pop rock din China.

Fenomenul provocat de piesa "Panama" este intitulat "panama dance" si a luat amploare pe YouTube, unde pot fi gasite sute de coregrafii pe melodia artistului, realizate de catre profesionisti sau amatori. Succesul lui Matteo a atins cote fabuloase la inceputul lunii februarie, când artistul a fost nominalizat la premiile Ku Asian Music Awards, cunoscute şi sub numele de Cool Music Asia Festival Awards, iar Matteo a câştigat premiul Best Overseas Artist. Piesa "Panama" este a doua piesa in limba romana care reuseste sa aiba un succes rasunator peste hotare.

La inceputul lunii aprilie, Ruby a lansat "Rochia mea", clip ce aduce in acelasi loc dansatoare de cabaret, zeci de tinute sexy si decoruri construite special pentru acest concept. Vara trecuta, a lansat single-ul si clipul "Soare patrat", care a adunat peste 15 milioane de vizualizari pe YouTube. Pana in prezent, clipurile lansate de Ruby au generat peste 270 de milioane de vizualizari pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music. De-a lungul timpului, artista a colaborat cu artisti precum Uzzi (pentru "Un caut iubiri"), What's UP ("Nu pune la suflet"), Dorian Popa ("Buna, ce mai zici?"), Voltaj ("Nana") si A.U. ("Iti multumesc"). Cel mai popular single si videoclip din cariera artistei este "Condimente", care a adunat peste 59 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Sursa: Universal Music Romania - 19 Iulie, 2018