# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Maryliss lansează noul single și videoclip,"Cafea arsă"

Maryliss lansează noul single și videoclip,"Cafea arsă"

Maryliss lansează noul single și videoclip,"Cafea arsă"

În peisajul muzical timişorean şi nu numai, Maria-Eliza Avrămescu, cu numele de scenă Maryliss, nume ce este deja foarte cunoscut, s-a impus cu o forţă creatoare deosebită, în special, după prestaţia de excepţie de la ,,Vocea României", ediţia 2O16.

După cum ea însăşi ne mărturisea într-un interviu anterior, Maryliss a ştiut dintotdeauna ce vrea şi acest lucru s-a văzut din întreaga sa evoluţie. Şi-a stabilit cu mare acurateţe obiectivele, iar dintre acestea muzica este în topul preferinţelor sale. Din acest univers muzical, pare să-şi extragă seva vieţii şi să adune tot ce este mai frumos şi mai preţios pentru existenţa cotidiană.

Maryliss are o tehnică vocală completă, capabilă să producă şi să exprime armonice şi acustice dintre cele mai complexe.

Până în prezent, a compus două single-uri: ,,Nu renunţa" şi ,,În urma ta". Pentru a spori notorietatea compozitiilor, a realizat pentru fiecare dintre ele  câte un videoclip.

Povestea din noul single, ,,Cafea arsă", prin versurile sale pline de emoţie, reprezintă fidel o experienţă de viaţă a artistei.

 ,,Este o poveste reală pe care cu toţii am trăit-o la un moment dat şi din care am învăţat multe, m-a ajutat să mă cunosc mai bine, să uit, să iert, să apreciez şi să spun mulţumesc mai des", declară Maryliss.

 Cu o voce unic-identificabilă, şi cu o timbralitatea preţioasă, întreaga compoziţie este, mai degrabă, o formă de terapie pentru ascultătorul avizat.

Textul şi linia melodică a piesei au fost realizate de Maryliss, iar producţia acesteia exclusiv de către Ovidiu-Dodo Moldovan, producătorul de la ARTonic Productions Tm, în colaborare cu chitaristul Silviu Dan Iliescu.

Sonorităţile piesei aparţin genului pop cu influenţă funk şi future bass.

Pentru videoclipul iendit al piesei, artista a continuat colaboarea cu cei de la Timişoara Film Society.

Atitudinea şi vocea ei, împreună cu încrederea în propriul talent muzical şi în propria forţă de expresie, corelate armonios, reprezintă atuul esenţial în transmiterea mesajului muzical.

Piesa se găseste online pe toate platformele de streaming.( Spotify, iTunes, Amazon, Deezer, TiDAL. etc).