# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Mario Morreti feat. Nadir - Carnaval de Rio

Mario Morreti feat. Nadir - Carnaval de Rio

Mario Morreti feat. Nadir - Carnaval de Rio
Mario Morreti este un artist si producator muzical care s-a alaturat echipei Famous Production, iar acum isi lanseaza cel de-al doilea single, in colaborare cu Nadir: Carnaval de Rio. Primul sau single, Criminal (featuring Sonny Flame), lansat acum un an, s-a bucurat de reactii foarte bune din partea publicului si s-a auzit in toate cluburile din tara.

Carnaval de Rio este o piesa optimista, cu iz de vara, care te invita la dans. O coproductie Famous Production / MediaPro Music / Cat Music, piesa este compusa de Mario Morreti. Cu stilul sau inconfundabil, Mario Morreti a reusit sa imprime piesei energia pozitiva pe care o degaja in viata de zi cu zi.

Nadir este un artist care nu mai are nevoie de prezentare, difuzat pe radio si TV, atat cu propriile piese, cat si cu piesele in colaborare cu artisti precum Loredana Groza sau Randi.

Nadir: Ma bucura colaborarea cu Mario, ne-am distrat lucrand la piesa asta si cred ca vibratiile pozitive le veti simti si voi atunci cand veti asculta Carnaval de Rio.

Mario Morreti: Imi place mult sa fac oamenii sa rada si sa le transmit bucurie prin muzica mea. Carnaval de Rio este piesa pe care veti zambi si veti dansa vara asta! Colaborarea cu Nadir a venit ca o completare a energiei pozitive pe care o transmite piesa asta, pentru ca in afara de talentul care il defineste ca artist, este un om pozitiv.
Sursa: Media Pro Music - 20 Iulie, 2017