Maria Popa și CRBL spun că „Oficial îmi merge bine” | Versuri.ro
Maria Popa și CRBL spun că „Oficial îmi merge bine” | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Maria Popa și CRBL spun că „Oficial îmi merge bine”

Maria Popa și CRBL spun că „Oficial îmi merge bine”


Maria Popa și CRBL spun că „Oficial îmi merge bine”

Maria Popa şi CRBL fac echipă pentru o colaborare inedită şi reinterpretează "Oficial îmi merge bine", una dintre cele mai populare melodii ale tuturor timpurilor, lansate în urmă cu 16 ani de trupa Simplu. Remake-ul vine cu un sound fresh şi cu o producţie cool ce păstrează linia originală a piesei. Clipul îi are ca protagonişti pe Maria Popa care interpretează rolul adolescentei rănite în dragoste, dar care alege să meargă înainte, chiar dacă "în secret" îi este dor de persoana iubită, iar CRBL este părintele protector şi încurajator care este alături de ea. Compusă de către Marius Moga alături de CRBL, Smiley, Maria Popa şi Sergiu Istrati, "Oficial îmi merge bine" este o piesă ce are de această dată la bază o poveste adolescentină, văzută prin ochii Mariei Popa, iar clipul produs de Ireal.ro completează prin imagini mood-ul dinamic al single-ului.

"A fost cea mai tare experienţă de până acum! Am râs, am plâns, am cântat, am dansat, am muncit, m-am jucat, am experimentat o grămadă de stări şi am cunoscut mulţi oameni minunaţi, cărora le sunt recunoscătoare. Colaborarea aceasta m-a făcut foarte fericită, m-a fascinat, m-a făcut să înţeleg cât de important este să faci ceea ce îţi place şi că orice lucru în viaţă, cât de mărunt, necesită sacrificiu! Piesa originală transmite o energie extraordinară, pe care o simt de fiecare dată când îi dau replay. Plăcându-mi încă de mică, m-am bucurat super mult să o reinterpretez şi sper din suflet ca oamenii să simtă bucuria şi energia pe care le-am trăit în studio când am înregistrat-o. CRBL este o persoană foarte deschisă, cu care chiar am rezonat, are şi vibe bun şi umor, e cel mai tare!", povesteşte Maria Popa.

"«Oficial îmi merge bine» este un hit care a schimbat muzica românească, atât prin sound, cât şi prin mesajul de dragoste perceput de public ca un mesaj social. Nici clipul nu a fost ceva obişnuit; a fost printre cele mai scumpe videoclipuri, filmat pe peliculă de film şi, cred, primul videoclip în care fraţii Moga au lucrat împreună :). Să refacem piesa în 2020 a fost o idee extraordinară, unde eu am răspuns PREZENT, retrăind momentele de creaţie din 2004. La 16 ani de la lansare a venit momentul să apropiem generaţiile prin muzică. Sper să aveţi aceleaşi emoţii ca şi mine şi să retrăiţi acea perioadă, ascultând cu încredere varianta fresh a acestei piese din perspectiva feminină, cu o artistă care promite, Maria Popa!", adaugă CRBL.

La vârsta de 13 ani, Maria Popa a făcut parte din echipa lui Marius Moga şi a cucerit publicul în finala concursului "Vocea României Junior" şi a impresionat juraţii cu interpretările pline de energie, vocea puternică şi timbrul special. Iubeşte muzica de mică, a început să cânte de la 10 ani, iar de la 11 ani studiază oboiul.

CRBL a devenit cunoscut în anul 2000 ca membru al trupei Simplu, alături de care a lansat opt albume de succes. Cântăreţ, coregraf şi dansator, CRBL şi-a început cariera solo cu single-ul "Romanu' n-are noroc", lansat în 2010. În primăvara lui 2012 colaborează cu Helen pentru single-ul "Kboom", ce devine hitul anului şi cel mai de succes single din cariera solo, după care au urmat single-uri precum "PETRE" şi "Uşor, uşor", în colaborare cu ADDA, "Toată ţara", alături de RUBY, "Bună dimineaţa", alături de Denise, "Toţi avem", alături de Pavel Stratan, "Din studio" şi "Plânge sufletul meu" (feat. Anlora). "România nu-i jucăria ta", "Vreau să fiu erou", "Ne cerem ţara înapoi", "Eu" (feat Isaia) şi "Fitza" sunt piese ce l-au consacrat şi i-au adus milioane de vizualizări pe YouTube. Printre cele mai recente single-uri ale artistului se numără "Nu sunt genul comun", "Dă-i pedală", dar şi "Ne naştem cu iubire", piesă lansată în urmă cu câteva zile.

Sursa: Cat Music - 26 Noiembrie, 2020
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z