# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Mandinga lansează „Creo en Amor"

Mandinga lansează „Creo en Amor"

Mandinga lansează „Creo en Amor"

În luna iubirii, Mandinga lansează "Creo en Amor", o piesă fresh despre iubire, dăruire şi împlinire, totul pe ritmuri de salsa. Compusă de către Barbara Isasi alături de Răzvan Matache, Omar Secada şi Alexander Himely, "Creo en Amor" este o declaraţie de dragoste pusă pe note muzicale, despre cel mai de preţ sentiment din lume.

"Sunt foarte emoţionată că lansăm «Creo en Amor», abia aşteptam să o împărtăşim cu voi! Este o salsa urbană romantică, un proiect în care ne-am implicat mult şi pentru care am alocat mai mult timp. Toţi am pus suflet acolo, iar colegii mei au reuşit ca de obicei să facă lucruri extraordinare. Eu sunt mega fericită pentru că este prima piesă salsa pe care am compus-o alături de echipă şi a fost o mare provocare pentru mine. Am vrut să transmit prin versurile sale o parte din povestea mea de dragoste, cred că este important pentru noi toţi să transmitem mesaje de iubire, de «Amor»! Să dăm speranţă şi să încercăm să trăim cât mai fericiţi. Mulţumesc din suflet echipei, este o piesă de «corazón» cu energie şi sper ca lumea să se distreze pe ea la fel ca noi", povesteşte Barbara.

Renumită pentru concertele latino pline de energie şi pentru hiturile sale, Mandinga a lansat de-a lungul timpului single-uri precum "Aventura" (ft. Erik), "Bling" (Ft. Muneer), "Hello" (Ft. Fly Project), "La vita e bella", "Când va fi mai rău (aşa să ne fie)" (Ft. Shift), care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube şi au cucerit publicul. De mai bine de patru ani, trupa o are ca solistă pe frumoasa artistă Barbara Isasi, iar de atunci au lansat împreună numeroase piese de succes precum "Provocador", "Soy de Cuba", "Arquitectura", "Nina Sincera", "Besame", "No tengo dinero" "Celosa" (feat. Connect-R) şi "Macho Man" (alături de Nosfe).

Sursa: Cat Music - 19 Februarie, 2022