# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Magnolia lanseaza "If I Could Press A Button"

Magnolia lanseaza "If I Could Press A Button"

Magnolia lanseaza "If I Could Press A Button"

Magnolia lanseaza vara aceasta un nou single, "If I Could Press A Button", piesa putand fi descarcata gratuit de pe siteul oficial, www.magnoliamusic.ro.

Magnolia a inceput luna iulie in forta, cu un show in cadrul B’ESTFEST Summer Camp, in aceeasi zi cu Asian Dub Foundation, LAMB si Mika, reintrand apoi in studio pentru a finaliza noul single, "If I Could Press A Button". Piesa, cunoscuta deja fanilor din concerte sau aparitii TV, poate fi ascultata online pe canalul de Youtube al proiectului si descarcata gratuit de pe  siteul oficial. Single-ul pastreaza acelasi stil retro-electro-pop cu care Raluca Leahu - vocea din spatele proiectului Magnolia - ne-a obisnuit, si este "o combinatie de vechi cu nou, atat ca stil de instrumentatie, cat si ca energie", dupa cum declara chiar Raluca. "Mesajul meu ar fi sa dam o sansa muzicii sa ne bucure. Sper din tot sufletul ca piesa va placea".

Magnolia isi va petrece o mare parte a acestei veri in studio, unde in prezent lucreaza la noi piese, care isi vor gasi locul pe materialul discografic  de debut, ce urmeaza a fi lansat spre sfarsitul acestui an. Intre timp, trupa pregateste si un nou show live, orientat mai mult spre zona electro, data fiind si schimbarea de componenta:  Marius Silion "Secuem", cel care a castigat concursul de remix-uri pentru piesa "Music", este noul membru Magnolia, ocupandu-se in concerte de partea de synth  / fx / samples, alaturi de Raluca (voce), Dan Leahu (chitara & synth) si Bogdan Morosanu (tobe).

 

Sursa: magnoliamusic.ro - 1 August, 2011