Lupu’ cel rau - "Povesti din padurea de metal" | Versuri.ro
Lupu’ cel rau - "Povesti din padurea de metal" | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Lupu’ cel rau - "Povesti din padurea de metal"

Lupu’ cel rau - "Povesti din padurea de metal"


Lupu’ cel rau - "Povesti din padurea de metal"
Lupu' cel rau s-a infiintat in 2012 ca un side-project al lui Bogdan Costea (Magica) si al lui Cristian Popescu (Siaj PM, Hangover) pentru a canta heavy-metal classic mixat cu putin umor. Formula trupei s-a stabilizat prin venirea lui Marian Mihaila de la White Walls la tobe si a lui Emilian Burcea de la Fortuneteller la a doua chitara si a si inceput activitatea live, cu piese proprii si cu niste cover-uri dupa greii metalului. Fast-forward cateva zeci de concerte si festivaluri, vreo doi ani si cativa bateristi (dupa plecarea lui Marian Mihaila au mai trecut pe la tobele Lupului Adrian Mihai (9.7 Richter), Adrian Culetu (Punch Therapy) si a ramas Theo Scriosteanu (MT Place)) si Lupu' se prezinta cu prestatii live cu din ce in ce mai multe piese proprii si din ce in ce mai putine cover-uri. Concret se stransese material de un album asa ca urmarea fireasca a fost intrarea in studio si inregistrarea lui. Pentru prezentarea grafica a albumului Lupu' a apelat la megatitratul artist Costin Chioreanu care a surprins la fix cu coperta ideea de baza a muzicii constantenilor de a vedea laturile amuzante ale industriei muzicale si ale vietii, in general.

In 2015 se petrece ultima schimbare de componenta prin cooptarea lui Eugen Brudaru (White Walls ) la carma vocala a haitei si urmeaza o jumatate de an de reinregistrare a intregului material cu noua voce astfel ca lansarea "Povestilor din padurea de metal" pe CD are loc abia pe 4 martie 2016. Albumul poate fi comandat in format fizic pe canalele de comunicatie on-line ale trupei (contact@lupucelrau.com si https://www.facebook.com/LupucelRau/)

Contact Lupu' cel rau:
https://www.facebook.com/LupucelRau 
//www.lupucelrau.com/

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro  
www.facebook.com/uRockmusicpage  
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro 
Sursa: Universal Music Romania - 4 Aprilie, 2016
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z