# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Luna Amara - Doar noi doi

Luna Amara - Doar noi doi

Luna Amara - Doar noi doi
În aşteptarea noului album Luna amară, "Aproape", formaţia clujeană a lansat videoclipul "Doar noi doi"! Realizat de către Dorin Marcu (Resize Media), clipul este o explorare a unei stări şi ascunde o serie de detalii interesante sub aparenţa unei simplităţi în execuţie.

"Este al doilea videoclip la care lucrez cu Luna amară şi, contradictoriu cu Pietre în Alb, am lucrat de trei ori mai puţin ca timp dar a fost de cinci ori mai solicitant din cauza conceptului de one-take. Cred că cea mai bună frază pentru a caracteriza conceptul clipului este o vorbă foarte dragă mie, It ain't simple being cool, but it's cool being simple." – Dorin Marcu, regizor

Piesa a fost înregistrată la Luna Recording Studios, inginer de sunet Oliver Vegh, mix şi master de Dan Georgescu. Mai apare de asemenea cvartetul Les Nuages (Andrada Codorean – vioara I, Roxana Tuţă – vioara II, Bianca Comşa – violă, Adela Moldovan – violoncel), partitura pentru coarde fiind scrisă de Dorin Ghiuţă. 

Melodia poate fi ascultată sau descarcată în format digital de aici: https://UMR.lnk.to/LunaAmara-DoarNoiDoiNe 

Albumul "Aproape" urmează a fi lansat pe 22 octombrie prin Universal Music România. Concertul de lansare de la Bucureşti va avea loc pe 22 octombrie la Clubul Ţăranului, trupa urmând a pleca ulterior într-un turneu naţional cu mai multe date. Urmăriţi pagina de Facebook Luna amară şi site-ul oficial pentru mai multe informaţii despre turneul "Aproape"!

"Terasa interioara (încălzită) a Clubului Ţăranului din Bucureşti va găzdui o lansare altfel, atât din punct de vedere al scenografiei, cât şi al muzicii. Luna amară continuă să fie aproape de cei care ne urmăresc şi vrem să le oferim, prin acest nou material de 7 piese, o nouă călătorie - prin lume, prin gânduri, prin sine." – Mihnea Blidariu

Luna amară:
Nick Făgădar – chitară, voce
Mihnea Blidariu – chitară, voce
Şerban Onţanu-Crăciun – chitară
Sorin Moraru – bass
Răzvan Ristea – tobe 

Contact Luna Amara:
//fb.com/lunaamaraband
www.luna-amara.ro

Contact U Rock / Universal Music Romania:
www.facebook.com/uRockmusicpage 
www.facebook.com/umusicro 
www.umusic.ro/lunaamara 
Sursa: Universal Music Romania - 17 Octombrie, 2016