# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Luis Fonsi lansează piesa „Date La Vuelta” feat. Nicky Jam X Sebastian Yatra

Luis Fonsi lansează piesa „Date La Vuelta” feat. Nicky Jam X Sebastian Yatra

Luis Fonsi lansează piesa „Date La Vuelta” feat. Nicky Jam X Sebastian Yatra

La puţin timp după ce a cucerit inimile tuturor cu albumul "Vida", Luis Fonsi refuză vehement să le ofere fanilor o clipă de răgaz şi lansează "Date La Vuelta", o piesă molipsitoare, care marchează colaborarea cu Nicky Jam şi Sebastian Yatra.

Este pentru prima dată când Fonsi alege să lucreze împreună cu Sebastian Yatra, cântăreţul şi compozitorul columbian, şi cu Nicky Jam, unul dintre cele mai mari nume ale genului reggaeton. Luând în considerare stilul aparte şi vizunea muzicală a fiecăruia, "Date La Vuelta", nu poate fi decât o combinaţie inedită de voci, ce vine la pachet cu promisiunea unui hit internaţional.

"Am scris acest cântec împreună cu Andrés Torres şi Mauricio Rengifo, doi compozitori şi producători incredibili, alături de care am compus "Descpacito", "Échame La Culpa", "Calypso" şi "Imposible". Am simţit nevoia de a scrie o piesă cu tentă romantică, care să fie veselă şi ritmată. Acesta este motivul pentru care am ales să lucrez cu aceşti doi minunaţi artişti, Nicky şi Sebastian, tocmai pentru că, de-a lungul anilor, au demonstrat că pot combina în mod magistral aceste dimensiuni", declară Luis Fonsi.

"Această colaborare mă bucură enorm, mai ales pentru că îl admir pe Fonsi de mulţi ani. Este un reper şi una dintre cele mai bune voci ale muzicii latino. Yatra este un om alături de care mi-am dorit să lucrez încă de la începutul carierei sale. Sunt încântat că am putut să colaborez cu ei şi să dăm viaţă acestei piese pline de bucurie, care te va face instant să dansezi", declară Nicky Jam.

"Nu pot să cred că am ajuns aici. Este un vis devenit realitate şi înseamnă mult pentru mine, tocmai pentru că vorbim despre doi artişti care au dat lovitura cu piesele şi versurile lor excepţionale. Să lucrez cu ei e o experienţă ce întrece realitatea", declară Sebastian Yatra.

Videoclipul piesei "Date La Vuelta" este regizat de către renumitul Carlos Perez şi filmat în luna martie, într-o locaţie secretă din Miami.

Cei trei artişti vor interpreta piesa live, pentru prima dată, în cadrul galei Billboard Latin Music Awards 2019, ce va avea loc în Las Vegas.

Sursa: Universal Music Romania - 26 Aprilie, 2019