# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Liviu Teodorescu lanseaza "Tamplele pe inima ta"

Liviu Teodorescu lanseaza "Tamplele pe inima ta"

Liviu Teodorescu lanseaza "Tamplele pe inima ta"
Liviu Teodorescu a luat în serios rolul de vestitor al iernii şi ne aduce multă zăpadă în videoclipul piesei "Tâmplele pe inima ta". Şi pe lângă zăpadă, lansează şi o melodie care să meargă direct la casa sufletului.
 
În călătoria spre 2000 de metri altitudine, Liviu l-a avut alături pe Cris Blaziny, cel care semnează şi regia videoclipului. Iar povestea din spatele versurilor nu putea fi spusă altfel decât având alături şi un personaj feminin, cu atât mai mult cu cât este vorba despre iubita artistului, Iulia.
 
"În ultima vreme, viaţa mea arată ca un maraton şi dacă aş putea să mă clonez, să fiu în 2 locuri în acelaşi timp, n-ar fi rău. #TamplelePeInimaTa e despre Linişte, Bucurie şi Echilibru. Sper să aveţi parte de un Decembrie liniştit şi, până la anul, vă las cu piesa asta. Iubiţi ❤", declara Liviu.
 
Astfel, Liviu Teodorescu încheie anul 2019 cu melodia "Tâmplele pe inima ta", care este compusă tot de către el, de această dată alături de Ionuţ Vasilache.
 
Liviu Teodorescu este, cu siguranţă, una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele sale au milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram şi canalul propriu de YouTube numără peste 650 de mii de urmăritori fiecare. Artist şi compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariţia în cadrul emisiunii concurs "Vocea României". De atunci a lansat numeroase hit-uri şi are propriul studio de producţie muzicală, LiTE Music. "Fanele", "Eşti Piesă", "Obsesie", "Lista de Păcate" sau "Ascultă" sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.
Sursa: Universal Music Romania - 11 Decembrie, 2019