# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Liviu Hodor lanseaza videoclipul piesei Sweet Love

Liviu Hodor lanseaza videoclipul piesei Sweet Love

Liviu Hodor lanseaza videoclipul piesei Sweet Love

DJ-ul RADIO 21 Liviu Hodor e îndrăgostit de frumoasa cântăreaţă MONA (ex-Wassabi), în clipul uneia dintre cele mai ascultate piese ale acestei veri, SWEET LOVE. Filmat în jurul insulei Zakynthos, Grecia, timp de trei zile, noul videoclip al lui Liviu Hodor este proaspăt, dinamic, dar mai ales romantic.

Într-o locaţie exotică, pe o plajă pustie, un cuplu de îndrăgostiţi se poate bucura  cu adevărat de o “dragoste dulce”, asta arată clipul HD regizat de Florin Botea în care Liviu şi Mona au jucat rolurile principale.

Cei doi artişti s-au simţit execelent în mini-vacanţa de lucru, în care regizorul Florin Botea le-a “imortalizat” plimbările pe malul marii, aventurile cu barca, bălaceala în mare şi distracţia din club.

"Peisajele de acolo sunt de-a dreptul minunate. Ne-am distrat copios, mai ales că am avut de interpretat rolul unor îndrăgostiţi, iar la secventele unde trebuia să ne mângâiem ne bufnea râsul pe toţi din echipă", povesteşte Liviu Hodor.

Pentru hitul SWEET LOVE, Liviu Hodor a primit recent un premiu pentru “Cel mai bun Debut” în cadrul Galei Premiilor VIP din luna august, distincţie ce i-a fost înmânată chiar de DJ ANDI, colegul său de REQUEST 629, emisiunea pe care o realizează zilnic de la 18:00 la 21:00 la RADIO 21.

Liviu Hodor şi Mona vor cânta împreună piesa SWEET LOVE la Braşov, pe scena Romanian Music Awards. Liviu Hodor este nominalizat în cadrul secţiunii Best DJ a evenimentului ce are loc pe data de 16 septembrie.

Sursa: radio21.ro - 9 Septembrie, 2011