# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Livia Taloi - Ninge iar

Livia Taloi - Ninge iar

Livia Taloi - Ninge iar
Livia Taloi, adaugă un nou început în tot ceea ce înseamnă cariera sa lansând primul single, "Ninge Iar". Nu vorbim neapărat de un debut muzical fiindcă Livia a mai avut colaborări în partea aceasta a lucrurilor, de-a lungul timpului chiar şi alături de colegii ei de la "Trăsniţii" însă aceasta este prima piesă compoziţie originală ce îi aparţine. 

"Ninge Iar" este o simfonie totală atât între cele două planuri, actorie şi muzică dar şi din punct de vedere al producţiei, o întreagă orchestră completând perfect, în cele mai mici detalii tabloul de iarnă descris de versuri.  Vinovat de toate acestea este nimeni altul decât Daniel Lazăr, soţul Liviei, care semneaza atât compoziţia cât şi versurile piesei.

"Ninge Iar" este cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi de Crăciun şi este cu atât mai frumos cu cât îl pot da mai departe tuturor celor care mă cunosc. Cochetam de ceva timp cu ideea de a face o piesă, o primă piesă proprie, însă Moş Crăciun mi-a luat-o înainte şi a rezolvat el lucrurile mult mai bine decât le-aş fi putut eu face. J "Ninge Iar" vine şi cu o promisiune din partea mea şi anume că lucrurile nu se vor opri aici."