# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Lino Golden și MIRA dau bine din „Maracas”

Lino Golden și MIRA dau bine din „Maracas”

Lino Golden și MIRA dau bine din „Maracas”

Lino Golden şi MIRA colaborează pentru prima oară şi lansează "Maracas", un single fresh, cu good vibes, influenţe trap şi latino, însoţit de un videoclip plin de culoare, voie bună, parcă desprins din tărâmurile mexicane. Compusă de către Şerban Cazan alături de Smiley şi Lino Golden, "Maracas" este o piesă cool ce vorbeşte despre prima privire, atracţie, dans şi chimia dintre doi oameni, iar videoclipul regizat de Kobzzon dezvăluie o MIRA sexy, seducătoare şi un Lino Golden prins în "mrejele" artistei.

"Pentru piesă am intrat în studio împreună cu Smiley şi Şerban, alături de care am lucrat foarte bine. Totul a pornit de la un instrumental mexican, mi-a plăcut mult vibe-ul de plajă, mare şi mai ales, vibe-ul de distracţie pe care ţi-l dă single-ul. Pentru mine, «Maracas» ar putea fi cu uşurinţă partea a doua a piesei «Shoturi», iar vocea MIREI se potriveşte perfect pe beat", spune Lino.

"Vorbeam de multă vreme cu Lino să lucrăm la o piesă împreună şi mă bucur că s-a întâmplat să o facem fix acum şi fix pe aceasta. Cred că «Maracas» ni se potriveşte foarte bine amândurora ca stare, este o piesă de dans, o piesă de stare bună. Pot să zic că am ieşit puţin şi din zona de confort cu acest single, eu fiind mereu fata «rănită». De data aceasta sunt într-o altă stare decât cea de obicei", povesteşte artista.

MIRA este una dintre cele mai iubite voci feminine ale momentului. Compune, cântă la chitară şi pian, iar în această perioadă lucrează la primul său album din carieră ce poartă numele celui mai recent single al său, "Învaţă-mă". Hituri precum "O privire", "Plus şi minus", "De ce", "Cum de te lasă", "Ce-o fi o fi" (alături de Vescan), "Fete din Balcani" (alături de Corina şi Skizzo Skillz), "Vina", "Uit de tine", "Inimă nebună", dar şi "Străzile din Bucureşti" (împreună cu Florian Rus) au cucerit topurile muzicale şi inimile fanilor şi au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Lino Golden este unul dintre cei mai populari artişti ai momentului, iar printre cele mai de succes piese ale sale se regăsesc "Filme indiene", "N-are rost", "Alfabetul iubirii" (feat. Mario Fresh), "Antonio Banderas", "N-am văzut ca tine" (feat. Alex Velea), "Bună rău", "Snapchat" (feat. 2americani), "Shoturi", dar şi "Dau Moda" (alături de Jador), single ce a adunat peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube în doar două luni din momentul lansării. Alături de Golden Boy Society a lansat piese precum "V12" (feat. Jo Klass), "Panamera" (feat. Aspy), "Cobain" (feat. Renvto şi Marko Glass) şi "Mamaia Bici" (feat. Jo Klass, Exploit şi Renvto). În urmă cu două săptămâni, artistul a colaborat cu BIA şi au lansat "Dubios", un single trap cu elemente hip hop, ce are la bază o poveste de dragoste adolescentină, începută pe băncile şcolii.

Sursa: Cat Music - 30 Iulie, 2020