# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Lidia Buble lansează „Undeva la mijloc”

Lidia Buble lansează „Undeva la mijloc”

Lidia Buble lansează „Undeva la mijloc”

Cu un sound pop rock, piesa este compusă de Adi Colceru şi Alex Pelin în studiourile EpiQ Records, iar videoclipul este regizat şi produs de Alex Ceauşu şi Luca's Art Film. Filmările s-au desfăşurat pe aceleaşi platouri pe care s-au realizat celebrele producţii de Hollywood "Rambo V" şi "300 Eroii de la Termopile".

"Este piesa pe care o ştiu de doi ani şi pe care aşteptăm să o lansez cu mare nerăbdare. «Undeva la mijloc» are exact sound-ul care mă caracterizează cel mai bine, pop rock, pe sufletul meu! Single-ul acesta este despre voi, cei îndrăgostiţi şi reprezintă o chemare către destinaţia în care se consumă marile iubiri. Tot ce contează este modul pasional în care îţi împărtăşeşti sentimentele şi cât de mult eşti dispus să arăţi asta persoanei iubite. Le mulţumesc celor de la Epiq Records şi de la Cat Music, pentru minunata melodie. Sper că bublişoriii să o pună pe repeat şi să devină piesă lor de suflet", declară artista.

Odată cu lansarea piesei, artista da startul unui concurs pe canalul Youtube Cat Music, în care cei ce lasă un comentariu la videoclip si spun unde ar vrea să se întâlnească  #undevalamijloc cu iubitul/iubita, pot câştigă un weekend de star, alături de Lidia Buble şi gaşca ei.

Lidia Buble şi-a început cariera în 2014 cu piesa "Noi simţim la fel", iar în acelaşi an ea a câştigat premiul "Best New Act" la Romanian Music Awards. Au urmat apoi single-uri ca "Inima nu ştie", "Le-am spus şi fetelor" (feat. Amira), "Mă cerţi" (feat. Adi Sînă) şi "Mi-e bine" (feat. Matteo), piese ce au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube. În octombrie 2017, artista a lansat "Cămaşa", single care s-a menţinut în topul celor mai difuzate piese la radio şi a adunat peste 37 de milioane de vizualizări pe YouTube. Primăvara trecută Lidia şi-a surprins bublişorii cu "Sub apă", clip care a cucerit publicul din România şi care a spart orice tipar, în materie de producţie video. În urmă cu nouă luni, a lansat "Tu", o piesă despre sentimentele puternice pe care un îndrăgostit le are faţă de jumătatea sa, cu un videoclip desprins dintr-un film romance, iar in martie a lansat "Asta sunt eu", o piesă sinceră şi prima colaborare dintre artistă şi What's UP.

Sursa: Cat Music - 29 Iulie, 2019