Lidia Buble lansează „Cu ochii ăia verzi” | Versuri.ro
Lidia Buble lansează „Cu ochii ăia verzi” | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Lidia Buble lansează „Cu ochii ăia verzi”

Lidia Buble lansează „Cu ochii ăia verzi”


Lidia Buble lansează „Cu ochii ăia verzi”

Lidia Buble lansează "Cu ochii ăia verzi", o baladă romantică şi sensibilă, pentru cei timizi care s-au îndrăgostit inevitabil de cineva, dar care rămân totuşi neobservaţi. Deşi iubirea este cel mai frumos sentiment, atunci când doi oameni se îndrăgostesc, nu ştiu dacă şi cel pe care inima l-a ales, îi vede. Compusă de către Alex Pelin şi Vlad Lucan, versurile piesei sunt o declaraţie de iubire, una pe care poate mulţi dintre noi nu au curaj să o împărtăşească, dar în care se vor regăsi.

"Rari. Ochii verzi sunt rari. Doar 2% din miliardele lumii. Iubirile ce se reflectă în ochii verzi sunt ca un dans al stelelor căzătoare pe care ţi le-ai dori mai mult timp desenate pe cerul nopţii. Eu am ochii verzi. Uneori trişti, mereu mari, dar întotdeauna verzi", mărturiseşte artista.

Deşi clipul te pune faţă în faţă cu o Lidia Buble foarte sexy, artista joacă rolul femeii neobservate de cel de care este îndrăgostită, cea care ştie când este supărat, care ar fi ştiut să aline orice durere şi care ar fi avut grijă de "ochii ăia verzi" ce o urmăresc mereu.

Lidia Buble şi-a început cariera în 2014 cu piesa "Noi simţim la fel", iar în acelaşi an a câştigat premiul "Best New Act" la Romanian Music Awards. Au urmat single-uri ca "Inima nu ştie", "Le-am spus şi fetelor" (feat. Amira), "Mă cerţi" (feat. Adi Sînă) şi "Mi-e bine" (feat. Matteo), piese ce au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube. În octombrie 2017, artista a lansat "Cămaşa", apoi şi-a surprins bublişorii cu hitul "Sub apă". În 2018 a lansat "Tu", urmat de "Asta sunt eu", o piesă sinceră şi prima colaborare dintre artistă şi What's UP. A lansat apoi "Undeva la mijloc", iar în octombrie, Lidia a colaborat cu Descemer Bueno, unul dintre cei mai iubiţi artişti latino din lume, pentru "Margarita". "Lacătul şi femeia", un single de succes lansat de către artistă, a cucerit topurile de specialitate şi a adunat peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube. La începutul lunii mai, artista a colaborat cu Jay Maly şi Costi pentru "La Luna", un single cu vibe-uri latino si versuri în spaniolă, pentru cei cu "sangre caliente".

Sursa: Cat Music - 16 Iulie, 2020
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z