Liberty Parade 2013 | Versuri.ro
Liberty Parade 2013 | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Evenimente >> Liberty Parade 2013

Liberty Parade 2013


Liberty Parade 2013
Radio 21 dă startul celei de-a 13-a veri de distractie fără limite, la cel mai fierbinte eveniment dance din România: "Liberty Parade" 2013!  Pe 13 iulie, la "Black Sea Arena", pe plaja dintre Venus si Saturn, zeci de mii de fani vor trăi vibratia unei experiente incredibile: 26 de DJ vor mixa live într-un mega-show de sunet si lumină, care va dura 14 ore! 
 
Cel mai mare eveniment dance din istoria radioului îi aduce pe Alex Gaudino si Dr. Kucho! în line-up-ul "Liberty Parade" 2013, marca Radio 21!

Alex Gaudino a devenit celebru cu piesa "Destination Calabria", care a declansat o adevărată "isterie" în întreaga lume. Piesa a devenit rapid numărul 1 in Belgia, Marea Britanie, Franta si Olanda iar la câteva luni de la lansare, productia s-a impus ca un "massive smash" la nivel global.
 
Gaudino si-a început cariera în 1993 si este singurul artist de origine italiană care a ocupat de două ori locul 1 în UK Sales Chart. Hit-ul său "Bang" (Robbie Rivera) a fost nominalizat la categoria Best European A&R, în cadrul European Music Awards (Londra, 2000).

Dr. Kucho! - senzatia muzicii house din Spania, cu o carieră ce se întinde pe două decenii - rămâne unul dintre cei mai faimosi producători si DJ de muzică house din lume. Popularitatea lui Kucho a crescut rapid de la intrarea acestuia în circuitul dance, în 1993 iar DJ Mag UK l-a numit "The Undisputed King of Spanish House Music".
 
Cu peste 250 de release-uri lansate, "The Doctor" continuă să ofere fanilor din întreaga lume doză după doză de house de calitate. La sectiunea succese de chart a bifat cu release-uri ca: "Lies To Yourself", "La Luna", "La Tarde se a Puesto Triste", "Doing Better Without you".

Line-up Liberty Parade 2013 

Nebunia "Liberty Parade" 2013 continuă cu un line-up de senzatie: DJ Optick, DJ Andi, Adrian Eftimie si Raoul Russu deschid lista celor mai buni DJ din România ce vor mixa pe scenă, dar si în camioanele "Liberty Parade", ce vor face turul litoralului pentru a-i aduna pe toti amatorii de distractie aflati la mare.

Live, pe scena "Liberty Parade" vor fi si Liviu Hodor & Cristi Stanciu, cei doi DJ de la Request 629 si producătorii imnului Liberty Parade 2013 alături de Deepside Deejays & Mona, precum si Radio Killer, Vali Bărbulescu, Christian Green si Vika Jigulina.

"Liberty Parade", produs în întregime de Radio 21 este cel mai mare eveniment dance din istoria radioului si numără 13 veri de distractie fără limite. 
 
Anul trecut, peste 70.000 de inimi au pulsat frenetic în ritmuri electrizante, preţ de 14 ore, până la răsăritul soarelui.  

Un eveniment marca Radio 21, cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia. 
 
Parteneri: Music Channel, Kanal D. Enjoyed with Golden Brau. Refreshed by Pepsi - live for now!

Cele mai noi stiri despre Liberty Parade 2013 le găsiti pe www.libertyparade.com si pe www.radio21.ro 

Sursa: radio21.ro - 8 Iulie, 2013
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z