Les Elephants Bizarres - "Nu Ma Opri" | Versuri.ro
Les Elephants Bizarres - "Nu Ma Opri" | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Les Elephants Bizarres - "Nu Ma Opri"

Les Elephants Bizarres - "Nu Ma Opri"


Les Elephants Bizarres - "Nu Ma Opri"
Les Elephants Bizarres lanseaza prima piesa in limba romana. Nu Ma Opri va fi inclusa pe urmatorul album al trupei ce se va lansa in toamna acestui an.
 
"Bizarre", cuvantul frantuzesc pentru “ciudat”, reprezinta doar una dintre modalitatile prin care poti descrie muzica baietilor de la Les Elephants Bizarres. Nu pot fi incadrati intr-un gen muzical anume, pentru ca stilul lor este unic, diferit; odata ce ii asculti, cu siguranta piesele lor iti vor ramane tiparite in minte si te vei trezi fredonandu-le refrenele. Dorinta de a isi dovedi abilitatile muzicale, capacitatea de a-si tine publicul conectat si, nu in ultimul rand, personalitatea lor i-a transformat intr-unul dintre cele mai hot nume alternative romanesti.

Nu Ma Opri este prima incercare a elefantilor de a canta in limba romana: o piesa de vara, cu versuri care vor surprinde si vor dezvalui publicului o alta latura, poate mai sensibila, a trupei; totul pe acorduri muzicale ce poarta marca Les Elephants Bizarres.

Despre noua piesa, membrii trupei spun: “ELEFANTII CANTA!!  IN ROMANA!?! Era probabil cel mai bizar lucru pe care putea sa il faca o turma muzicala cu nume frantuzesc ce canta in limba engleza. Nu Ma Opri isi are originile intr-o piesa creata pentru urmatorul album, evident in limba engleza, si s-a dorit a fi o provocare pentru elefanti. Incantati de rezultatul obtinut, am decis sa ne facem publice eforturile. Va rugam sa dati curs indemnului din titlul piesei si sa  NU OPRITI MUZICA!! Ascultarile repetate si obsesive sunt puternic incurajate!”

Daca vreti sa ascultati live piese marca Les Elephants Bizarres, o puteti face pe 8 iunie, la Arenele Romane, in cadrul evenimentului Radio Music TV.

Iar daca sunteti fanii bizarilor, ii puteti sustine in cursa pentru Best Rock la editia din acest an a Romanian Music Awards, votandu-i. 

Asa cum ar spune elefantii: TROMPA SUS!

Sursa: musicinspace.com - 30 Mai, 2012
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z