# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> "Lasati-ma sa trec, sunt artist" - noul videoclip Mes Quins

"Lasati-ma sa trec, sunt artist" - noul videoclip Mes Quins

"Lasati-ma sa trec, sunt artist" - noul videoclip Mes Quins
Mes Quins a atras atentia odata cu lansarea piesei “Printeso”, in 2010. De atunci, cei doi membri ai trupei, Ovidiu si Silviu, au continuat sa experimenteze cu sound-ul synth-pop si sa scrie versuri “altfel”, asa cum doar ei stiu sa o faca. Despre Mes Quins s-a spus ca sunt cei mai interesanti “newcomeri” ai scenei alternative autohtone si reprezentantii de seama ai curentului romanesc de synth-pop cu accente disco-punk si electro-kitsch. 

“Lasati-ma sa trec, sunt artist”, single ce a avut premiera pe Radio Guerrilla,  “este o piesa despre infatuare, autosuficienta si parvenitism. ‘Lasati-ma sa trec, sunt artist’ tipa chitaristul cand nu e recunoscut de nimeni intr-o incapere. ‘Lasati-ma sa trec, sunt artist’ exclama fotograful cand o femeie lesina la metrou. ‘Lasati-ma sa trec, sunt artist’ spune actorul cand e coada la bar. Dar mai ales  ‘Lasati-ma sa trec, sunt artist!’ este o piesa despre oamenii creativi care se iau prea mult in serios”, spune Ovidiu. 

Piesa s-a nascut din dorinta de a sublinia o tendinta prozaica in randul artistilor: aceea de a se distinge de restul oamenilor, cu orice pret si prin orice mijloace. “Este o piesa in ritm de mars in care ne expunem parerea despre infatuare, autosuficienta si parvenitism” adauga Ovidiu, desi aprecieaza glumele cu „Lasati-l sa treaca, e artist!” pe care le spun prietenii lui atunci cand sta la coada la paine.

Si pentru ca un astfel de cantec are nevoie si de imaginea care sa insoteasca tema sa, Mes Quins a decis sa filmeze si un videoclip. Acesta a fost regizat de Carmen Lidia Vidu, cunoscuta pentru spectacolele sale de teatru puse in scena la Teatru Act, Teatru National sau Teatrul de Comedie din Bucuresti. Videoclipul nu putea fi altfel decat plin ochi de artisti, care mai de care mai putin occidentali sau infatuati . Printre ei se numara jurnalisti, stilisti, actori, dansatori, cantareti si alti cativa oameni ce au aparut macar odata la TV: Selena (Elena Vasilache), Maurice Munteanu, Cristi Neagoe , Paul Dunca, Stefan Cosma, Razvan Tupa, Tania Budi, Paul Ballo ( Hot Casandra, Go To Berlin), Ion Barladeanu, Adrian Plesca (Artanu'), Adi Nartea, Marius Manole, Sebastian Lee Philipp (Noblesse Oblige ), Diana Ioana Marasoiu, Valerie Renay (Noblesse Oblige ), Marius  Moise (The MOOod), Andrei Hategan (The Amsterdams).
Sursa: musicinspace.com - 24 Aprilie, 2012