Lariss a lansat varianta live a piesei "Dale Papi" | Versuri.ro
Lariss a lansat varianta live a piesei "Dale Papi" | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Lariss a lansat varianta live a piesei "Dale Papi"

Lariss a lansat varianta live a piesei "Dale Papi"


Lariss a lansat varianta live a piesei "Dale Papi"
Nouă apariţie în peisajul muzicii româneşti nu se dezice! La doar o lună de la lansarea primului său single, „Dale Papi”, artista a depăşit milionul de vizualizări pe canalul ei de youtube şi este deja difuzată în playlist-urile de radio şi tv din România cu aceeaşi frecvenţă precum artiştii de top.
 
Marcând această performanţă, artista a filmat, chiar de ziua ei, pe 31 decembrie, pentru fanii ei, o variantă „live session”, despre care spune că e doar prima din seria de live-uri pe care are de gând să le-o ofere celor care îi iubesc muzica.
Succesul talentatei cântăreţe, care promite să se extindă în curând şi către lumea latină, dar şi în ţări precum Turcia şi Grecia, nu e de mirare, căci în spatele ei se află 2 echipe puternice de management, Fonogram Records şi Global Records,  care au dovedit prin performanţa celor două artiste pe care le păstoresc –  Alexandra Stan şi Inna - că dacă ai valoare, voce, sex-appeal şi ţii cont de publicul tău, n-ai cum să dai greş.

Piesa “Dale Papi” este compusă de Lariss împreună cu Shift si David Ciente, în studioul “Midiots Production”. Pe lânga Shift, care a mai compus hit-uri pentru Corina, Andreea Banica, Marius Moga si alti artisti consacrati, Lariss este încurajată și de Inna. Pe de alta parte, Alexandra Stan o considera „noua revelatie in muzica”.
 
Ca orice artist cu potenţial, Lariss a început să cânte de la  7 ani, după care a urmat un lung şir de participări la olimpiade şi concursuri, finalizate cu diplome şi trofee. Născută la Iaşi într-o familie de balerini, cântăreaţa a cochetat, în timpul studiilor la Academia Naţionala de Muzică din Bucureşti, cu mai multe genuri muzicale, de la cel clasic la folclor autentic, jazz, r’n’b, rock şi pop.
Prin urmare, Lariss are toate atuurile pentru a deveni o cântăreaţă de top, iar primul ei single „Dale Papi”, cu certitune  a dat deja startul unei cariere de succes.
 
Ca orice artist complet, Lariss este activă si pe site-urile de socializare:
Facebook: https://www.facebook.com/LarissOfficial 
Instagram: //instagram.com/larissofficial    
Twitter: https://twitter.com/larissofficial

Sursa: Versuri.ro - 10 Ianuarie, 2015
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z