Lansare trupa Colors in Stereo | Versuri.ro
Lansare trupa Colors in Stereo | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Lansare trupa Colors in Stereo

Lansare trupa Colors in Stereo


Lansare trupa Colors in Stereo
Colors in Stereo, un proiect Dog Media, este un concept unic in Romania, mai mult decat o trupa de coveruri. 
Bandul se alatura unor nume celebre precum Boyce Avenue (una dintre cele mai vizionate band-uri de pe youtube) si The Baseballs, trupe care au reorchestrat single-uri celebre, cantandu-le in interpretarea propie.

Trupa a reunit 5 muzicieni experimentati si talentati care impart aceeasi pasiune si buna dispozitie pe scena.
Unicitatea este data de combinatia de instrumente si voci deloc obisnuita: cajonulinlocuieste tobele clasice, chitara acustica, pian si 2 voci – una feminina si una masculina. Oamenii din spatele proiectului:

Stela Anitaa terminat Facultatea de Film sectia Multimedia Sunet-Montaj in cadrul UNATC.A ajuns cunoscuta publicului prin colaborarile cu trupa Sistem pentru „Never” si „Soare”, si a fost vocea unuia dintre cei mai apreciati DJ din Romania, DJ Andi, alaturi de care s-a bucurat de succesul hit-urilor „Freedom”, „Happiness”, „Colors of the rainbow” si „Universe”, iar in anul 2012 se bucura de un nou succes cu single-ul „Push it”alaturideMatteo.

Andrei Chermeleua terminat Facultatea de Sociologie si Psihologie, sectia Psihologie din cadrul Universitatii de Vest, Timisoara. Cunoscutca vocalul trupei Voxis din 2005 pana in 2012, a avut succes cu piese ca „To the moon”, „Tell me everything”, „I just wanna” si „My girl”. Dupa colaborarea cu Voxis, Andrei isi lanseaza cariera solo sub un nou nume AND.i.C si cu un nou single „5ive to 10” – realizat in colaborare cu Nick Kamarera.

Bogdan Ionescu a terminat Facultatea de Film sectia Multimedia Sunet-Montaj in cadrul UNATC si cu toate ca de-a lungul timpului primeste multe premii de specialitate, acesta nu renunta la prima lui pasiune: muzica. Lectiile de chitara incepute inca de la 11 ani si munca in studio il ajuta sa castige premiul de Popularitate in cadrul concursului de compozitie „Battle of songs” 2009.

Sorin Tudora absolvit Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, sectia Compozitie Jazz si Muzica Usoara. Pianist si compozitor, in portofoliul artistului se numara peste 2000 de piese muzicale create pentru animatii, filme, spoturi publicitare etc. A colaborat pana in prezent cu case de discuri, companii de teatru, studiouri muzicale din tara si strainatate, cu trupe si artisti de pe piata muzicala romaneasca.

Gabriel Balasaa urmat cursurile Universitatii Nationale de Arte Decorative si Design. Inca de la varsta de 9 ani a studiat percutia si s-a extins pana la instrumentele exotice, abordand un stil afro-latin, oriental si chiar samba. De-a lungul anilor a colaborat cu nume cunoscute precum Vama, Byron, Barbarossa si Blue Nipple Boy. 

Trupa are deja deja 5 piese inregistrate, dintre care 4 beneficiaza de videoclipuri – acoustic sessions. Va invitam sa vizionati primul videocare este un medley compus din „I’m yours” by Jason Mraz, „Hey, soul sister” by Train si „Billionaire” by Travie McCoy ft. Bruno Mars. Urmatoarele clipuri vor fi promovate la inceputul urmatoarelor saptamani. 

Sursa: dogmedia.ro - 22 Octombrie, 2012
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z