Jorge colaborează cu Theo Rose pentru „Cuburi de gheață” | Versuri.ro
Jorge colaborează cu Theo Rose pentru „Cuburi de gheață” | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Jorge colaborează cu Theo Rose pentru „Cuburi de gheață”

Jorge colaborează cu Theo Rose pentru „Cuburi de gheață”


Jorge colaborează cu Theo Rose pentru „Cuburi de gheață”

Jorge colaborează pentru prima dată cu Theo Rose şi lansează "Cuburi de gheaţă", o piesă plină de sex-appeal, ce are la bază seducţia. Scrisă şi compusă de Doru Todoruţ şi Felix-Dragoş, "Cuburi de gheaţă" este o altfel de poveste, iar protagoniştii clipului sunt cei doi artişti, Theo Rose şi Jorge. În videoclipul regizat de Silviu Mîndroc, artistul este surprins într-un sex club.

"«Cuburi de gheaţă» este strigătul de ajutor când suferi în iubire. Nu de puţine ori m-am aflat în situaţia să urlu în mine de dor, iar Theo Rose îi dă piesei un feeling şi mai profund. Cred că avem amândoi asta în noi. Punem pasiune în ceea ce facem şi sperăm ca melodia «Cuburi de gheaţă» să se audă peste tot, acolo unde este nevoie de ea", spune Jorge.

"«Cuburi de gheaţă» a venit aşa, pe nepregătite. M-am trezit în studio cu Jorge şi echipa de producţie şi au pus piesa. Mi-a plăcut foarte mult şi am tras ghidul cu entuziasm. Culmea e că acel ghid a rămas şi varianta finală, pentru că am cântat din suflet şi am simţit piesa de la prima ascultare. Asocierea cu Jorge, de altfel, mă încântă. Îl apreciez mult şi sper să fie cu succes colaborarea noastră", adaugă Theo Rose.

Artist şi compozitor, cu o carieră binecunoscută în industria muzicală,, Jorge a lansat piese precum "Primul sărut", "Spumele mării", "Noi", "Geamantan" (feat. Pavel Stratan), "Nu ne potrivim" (feat. CRBL), "Iubirea noastră frige", "Detector de minciuni" (feat. Amna), "Nimeni nu-i perfect" (feat. JO), şi "Rain in July" (feat. Andreea Bănică), videoclipuri ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În curând, acesta va putea fi urmărit în cadrul "Masked Singer Romania", în rolul de prezentator al show-ului TV în care vedetele intră în pielea unor personaje misterioase.

Theo Rose este absolventă a Liceului Dinu Lipatti din Bucureşti şi a cochetat cu televiziunea încă de când era elevă, fiind coprezentatoarea unui show de talente pentru copii. Artista a lansat piese precum "Pe bune", "Awella", "De azi", "Pastila sufletului" (feat. What's UP), "În locul meu" (feat. DJ Project), "Nu ştii ce vrei", "Stay" şi "Pansament". În prezent,Theo Rose poate fi urmărită în cadrul uneia dintre cele mai urmărite emisiuni de fashion din România.

Sursa: Cat Music - 1 Iulie, 2020
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z