JerryCo - "Oriunde, Oricând" (feat. Tataee & Mario V) | Versuri.ro
JerryCo - "Oriunde, Oricând" (feat. Tataee & Mario V) | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> JerryCo - "Oriunde, Oricând" (feat. Tataee & Mario V)

JerryCo - "Oriunde, Oricând" (feat. Tataee & Mario V)


JerryCo - "Oriunde, Oricând" (feat. Tataee & Mario V)
Urmăreşte acum noul videoclip oficial JerryCo, filmat la piesa "Oriunde, Oricând (feat. Tataee & Mario V)".   
 
Artistul hip-hop JerryCo lansează în premieră pe contul său oficial de Youtube videoclipul piesei "Oriunde, Oricând (feat. Tataee & Mario V)".
"Dacă vrei să fii cineva, fii tu!" Acesta este provocarea la originalitate lansată de JerryCo prin versurile piesei, un mesaj pe care imaginile îl subliniază cu mult haz şi ironie. 
 
Scenariul a fost conceput să caricaturizeze oameni care au ca modele personaje ce trăiesc doar în tabloide sau artişti care fac orice pentru atenţie publică. De asemenea, succesiunea cadrelor punctează foarte bine pe felul în care aceştia îşi schimbă complet modul de a fi, în funcţie de ce e la modă. Pe scurt videoclipul este despre nişte oameni care fac orice pentru a fi în trend şi oameni care nu fac nimic special pentru a fi ei înşişi. Cadrele sunt foarte bine mulate pe versuri, apar elemente noi de la o secvenţă la alta şi te ţine în priză pe tot parcursul.
 
Probabil, unul dintre punctele tari ale videoclipului este acela că poţi descoperi ceva nou în el de fiecare dată cand te uiţi. Indiferent că sunt mesaje subliminale plasate discret sau postere de fundal, "Oriunde, Oricând" este un videoclip în care nu a fost lăsat nimic la voia întâmplării. Un condiment: personajele negative sunt interpretate de către un comediant profesionist, în persoana lui Doru Ivanov de la Trupa Spitalu’ 9 şi Kiara Firan, actriţă la Teatrul Naţional din Bucureşti.      
            
Povestea clipului este rezultatul lucrurlui în echipă a tuturor protagoniştilor, de post-producţie s-a făcut responsabil Sega (Frategrafia). 
"Oriunde, Oricând (feat. Tataee & Mario V)" este primul single extras de pe cel de-al doilea album de studio al artistului, care este gata şi va fi lansat până la sfârşitul acestui an.

JerryCo a fost primul artist semnat şi reprezentat de casa de producţie Legend Audio, patronată de Tataee (B.U.G. Mafia).

Primul său album, "Orice E Posibil", lansat în 2010  a fost pus la dispoziţia publicului gratuit pe Site-ul Oficial JerryCo , gratuitea proiectului fiind o premieră în România în materie de lansări. Aceasta a fost posibilă datorită susţinerii a unui partener general al proiectului, care a acoperit o mare parte din cheltuielile de producţie ale albumului. Materialul, care beneficiază de o producţie executivă şi sound hip-hop marca Tataee, a fost descărcat de peste 60.000 de ori de pe Site-ul Oficial JerryCo până în prezent. "Orice E Posibil" a beneficiat de două single-uri ale căror videoclipuri oficiale s-au bucurat de o mare priză la public.

Pe Youtube, suma clipurilor postate de către canalul oficial JerryCo depăşeşte în acest moment 7.200.000 de vizualizări.

Sursa: jerryco.ro - 7 Septembrie, 2012
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z