# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Irina Rimes a lansat “Eroii pieselor noastre”

Irina Rimes a lansat “Eroii pieselor noastre”

Irina Rimes a lansat “Eroii pieselor noastre”
"Eroii pieselor noastre" este a cincea piesa pe care Irina a lansat-o in cadrul povestii ce se regaseste atat pe albumul, cat si in filmul "Despre el".

"Eroii pieselor noastre nu este #despreel ... eroii pieselor noastre este despre mine si despre noi toţi..", a spus Irina.

Scrisa si compusa de Irina Rimes, "Eroii pieselor noastre" este ultima piesa de pe albumul "Despre el" si este in acelasi timp deznodamatul povestii de iubire despre care s-a scris in celelalte piese.

Albumul "Despre el", reprezinta o poveste inspirata din trairile, sentimentele si emotiile Irinei, contine zece piese, dintre care doar sase lansate, urmand ca pe celelalte patru sa le lanseze in curand.  Pentru acestea, Irina Rimes a colaborat cu Andi Banica, Alex Cotoi, Costin Bodea, Zagga si Catalin Tamazlicaru, masteringul fiind realizat de Sergiu Musteata.

Irina Rimes, este in turneul de promovare a noului album in tara. In perioada ce urmeaza o poti asculta pe Irina in urmatoarele locatii:

1 Decembrie - Epic Timisoara
9 Decembrie - Liquid Sibiu
10 Decembrie - Craiova

Albumul "Despre el", o coproductie Quantum Music si Global Records, a fost lansat in Bucuresti printr-un concert-interviu, un concept unic in Romania si i-a adus in acelasi loc pe apropiatii Irinei, familie, oameni din industrie si artisti precum: Raluka, INNA, Alina Eremia, The Motans, ADDA, Nicoleta Nuca, AMI, Ana Baniciu, Andi Bancia.