# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Irina Rimes a lansat “Dans”

Irina Rimes a lansat “Dans”

Irina Rimes a lansat “Dans”
Irina Rimes, una dintre cele mai talentate artiste de la noi a lansat cea de-a doua piesă de pe noul album, "Cosmos".

"Dans" este o coproducţie Quantum Music şi Global Records. Piesa urmează stilul inconfundabil al artistei. Aşa cum şi-a obişnuit publicul, Irina Rimes îşi pune sufletul pe hârtie şi transmite mesaje puternice prin intemediul muzicii sale, fapt ce îl regăsim şi în "Dans".

""Dans" a fost piesa mea preferată de când a apărut şi până acum. Am făcut-o într-o joacă cu Alex Cotoi. Astăzi se împlineşte un an de când s-a născut şi, ca o coincidenţă, în momentul în care scriu acest comunicat, compun pentru a doua oară în studioul în care am compus această piesă, acum un an de zile. E specială pentru mine din motive profesional-personale, dar nu neapărat din cauza mesajului, ci a valorii pe care o are în contextul frumoasei şi fructuoasei prietenii cu producătorul meu de suflet, Alex Cotoi" a declarat artista.

Videoclipul piesei "Dans" a fost realizat de echipa NGM Creative si regizat de Bogdan Paun, DOP Alex Muresean.

Clipul este o animaţie ce subliniază starea personală în care te retragi în propria minte şi îţi construieşti tu lumea ta. În acest videoclip este prezentat un personaj fără identitate ce se afla singur într-o lume imaginară în care se regăseşte pe el însuşi. Deşi piesa se referă la un dans în doi, în videoclip este un singur personaj ce se lasă dus de val şi se exprimă exact aşa cum este el defapt, ştie că nimeni nu îl vede pentru că este singur în lumea lui, şi dansează cu el însuşi în reflexiile oglinzilor din oraş.

Irina Rimes a lansat cartea-album "COSMOS" în cadrul unui spectacol muzical intim unde, prin intermediul pieselor, artista şi-a condus invitaţii într-un alt cosmos, în cosmosul ei. "COSMOS" reprezintă o poveste inspirată din trăirile, sentimentele şi emoţiile Irinei, exprimate atât prin
intermediul pieselor ce se regăsesc pe album, cât si prin intermediul poeziilor din cartea albumului.

Irina Rimes ne-a cucerit cu single-ul "Visele", apoi cu trilogia muzicală "Iubiri Secrete", cu primul material discografic, "Despre el" cât şi cu cel mai recent album, "Cosmos". O voce de neuitat şi un artist complet, Irina Rimes scrie versuri, compune şi colaborează cu multe dintre vedetele din muzica romanească. Hit-urile lansate de INNA, "Cum ar fi"; Raluka, "Ieri Erai"; Antonia,"Dor de tine"; Alina Eremia, "Poarta-ma" sau Andra "Sunt puternică" poartă semnatura Irinei Rimes.