Ionut Dolanescu - Concertul "Dor de tata" la Sala Palatului | Versuri.ro
Ionut Dolanescu - Concertul "Dor de tata" la Sala Palatului | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Evenimente >> Ionut Dolanescu - Concertul "Dor de tata" la Sala Palatului

Ionut Dolanescu - Concertul "Dor de tata" la Sala Palatului


Ionut Dolanescu - Concertul "Dor de tata" la Sala Palatului

Iubitorii muzicii populare romanesti sunt invitati pe 27 octombrie a.c. la Sala Palatului pentru a fi  martorii unui eveniment artistic desavarsit, avandu-i ca protagonisti pe Ionut Dolanescu si Maria Ciobanu.

Spectacolul desfasurat sub titulatura „Dor de tata”, va aduce in prim plan atat melodiile de succes ce au marcat intreaga activitate artistica a regretatului Ion Dolanescu, cat si melodii in prima auditie interpretate de Ionut Dolanescu, pregatit sa lanseze cu acest prilej cel de-al 13-lea album muzical. Totodata, evenimentul marcheaza aniversarea a treizeci de ani de activitate artistica, perioada in care artistul a adunat in portofoliul sau turnee internationale impresionante  si materiale discografice de exceptie.

Colaborarile sale alaturi de faimoasa orchestra „Lautarii” din Chisinau condusa de maestrul Nicolae Botgros cu care a inregistrat de-a lungul timpului nu mai putin de 8 albume, l-au propulsat pe Ionut Dolanescu pe primele pozitii in topul preferintelor romanilor de pretutindeni, ajungand cu cantecul popular pana la antipozi.

Evenimentul „Dor de tata”  isi propune sa pastreze vie amintirea si cantecele marelui interpret Ion Dolanescu, prin vocea inconfundabila a fiului sau Ionuţ ce va introduce auditoriul in atmosfera emotionanta a melodiilor de odinioara.

Regalul muzical va fi innobilat cu cantecele de neuitat ale interpretei supranumita „Ciocarlia muzicii populare românesti”, Maria Ciobanu.

In acompaniamentului Orchestrei Doina Basarabiei, condusa de tanarul si talentatul muzician Valeriu Cascaval, Doinita Dolanescu va sustine un inedit moment instrumental la vioara.

Biletele au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate la preturi cuprinse intre 30 si 100 lei, diferite in functie categoria de loc din reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center etj.2, Baneasa Shopping City – zona comerciala Carrefour Feeria, la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro. Cumparatorii biletelor VIP vor primi in dar cartea „O viata de cantec”- Ion Dolanescu, autor Luminita Tuca si noul album muzical semnat Ionut Dolanescu .

 

 

Sursa: vreaubilet.ro - 29 August, 2011Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z