Ioana Ignat si Tudor Monroe lanseaza “Lacrima” | Versuri.ro
Ioana Ignat si Tudor Monroe lanseaza “Lacrima” | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer

  Versuri.ro >> Ştiri >> Ioana Ignat si Tudor Monroe lanseaza “Lacrima”

Ioana Ignat si Tudor Monroe lanseaza “Lacrima”


Ioana Ignat si Tudor Monroe lanseaza “Lacrima”
In timp ce Ioana Ignat se bucura de succesul celor mai recente colaborari cu Edward Sanda pentru "In Palma Ta" si cu Shift pentru "Dor de noi", artista isi surprinde fanii cu poate cea mai sensibila piesa lansata in ultimul timp, in colaborare cu Tudor Monroe, producator si chitarist. 
 
Cu un titlu care spune multe, piesa "Lacrima" a fost compusa de Ioana Ignat si Cornel Ursache, si a fost produsa de Tudor Monroe in studiourile GreenEye Music.
 
Lacrimile sunt picaturile care mor evaporandu-se, dupa ce aduc cu ele o marturie, acestea fiind deopotriva un simbol al durerii si al intercesiunii. Lacrima este distilarea sufletului prin cea mai profunda emotie a inimii, iar aceasta piesa este mesajul ascuns in sentimente.
 
"Lacrima este tabloul sufletului desenat pe panza emotiilor, iar de cele mai multe ori ele sunt cuvintele pe care inima nu le poate rosti. Lacrimile inseamna durere, fericire, dezamagire, dor, neputinta, disperare... iar pe scurt, eliberare a emotiilor si sentimentelor. Sper ca aceasta piesa sa vina ca o eliberare a tuturor celor care nu au gasit inca puterea sa isi exprime sentimentele", a declarat Ioana Ignat. 
 
Tudor Monroe este un tanar producator, compozitor si chitarist. De-a lungul timpului, acesta a luat parte la mai multe proiecte muzicale si productii, iar aceasta este prima lui piesa in colaborare ca artist.
 
Ioana Ignat este actuala revelatie a muzicii romanesti. La nici un an de la lansare, ea a ajuns in topurile muzicale cu piesa "Doar pe a ta" (alaturi de Edward Sanda), care s-a pozitionat pe primele locuri in chart-urile radio, TV, iTunes, Shazam, timp de peste 20 de saptamani in anul 2017. Printre piesele de succes ale artistei se numara "Nu ma uita", care a adunat peste 52 de milioane de vizualizari pe YouTube, "Nu mai e" sau recent lansata piesa "In palma ta". Ioana a colaborat cu proiectul Havana pentru piesa "Vivere", cu Dorian Popa pentru "Cand lumea e rea" sau cu What's UP pentru "Asa-mi vine", piese cu foarte multe vizualizari. Pe langa timbrul vocal inconfundabil, Ioana Ignat este si o foarte talentata compozitoare, majoritatea pieselor lansate apartinandu-i. In plus, artista a fost desemnata "Debutul anului", in cadrul premiilor muzicale Radio Romania, editia a XVI-a. 
Sursa: Universal Music Romania - 13 Noiembrie, 2018
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Versuri Ioana Ignat - Lacrima trimise de Florea:

Stau şi mă gândesc la tine.
Tu eşti mai bine fără mine.
Dar eu sunt nimic fără tine,
Şi în fiecare noapte simt că ziua nu mai vine.
Ştii, ştii...

(x2)
Te rog nu pleca,
Că imi plânge inima.
Doare lipsa ta.
Cine şterge lacrima?

Spui că iubeşti, inima te minte.
Uiţi că iubirea întâi se simte.
Ştii, eu n-am nevoie de cuvinte,
Te-ai îndepărtat nu te mai simt ca înainte.
Ştii, ştii...

(x2)
Te rog nu pleca,
Că imi plânge inima.
Doare lipsa ta.
Cine şterge lacrima?


 Caută    cu Google direct

Custom Search

 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z