# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Ioana Ignat lanseaza piesa „O lume intreaga”

Ioana Ignat lanseaza piesa „O lume intreaga”

Ioana Ignat lanseaza piesa „O lume intreaga”

Ioana Ignat lanseaza proiectul vizual al piesei "O lume intreaga" si ne introduce intr-o atmosfera inedita. Piesa lansata in urma cu cateva saptamani, "O lume intreaga", povestea unei despartiri fara resentimente, beneficiaza de un video cu o premiera asupra modului in care este filmat – o perspectiva abordata in premiera pentru un live session.

Imediat dupa lansarea de pe YouTube, video-live-ul lansat de Ioana Ignat a adunat sute de mii de vizualizari si zeci de comentarii, urcand in topul YouTube Trending.

Piesa "O lume intreaga" este compusa de catre Ioana Ignat, care a lucrat la productia ei cu Alexandru Turcu, Corneliu Ursache si Tudor Moroe.
Live session-ul l-a avut ca regizor pe Ionut Trandafir, cu o productie de Lucas Art Film, iar Ioana i-a avut alaturi si pe Andrei Ilie (tobe), Alecu (bass), Dan Ionescu (chitara) si Tavi Seucea (inginer de sunet).

Ioana Ignat este povestea de succes a ultimilor 3 ani. Un timbru unic, un artist ce isi compune singura piesele si o experienta completa in aparitiile live. De la primul single, "Ma dezindragostesc" si pana la piesele recent lansate, "Azi" si "Tu nu meriti", Ioana Ignat cucereste instant publicul si topurile muzicale, ajungand pe primele pozitii in YouTube Trending, in topurile digitale si in cele ale radiourilor din Romania. In anul 2017, Ioana Ignat lanseaza piesa "Doar pe a ta", piesa ce devine foarte repede no. 1 in topurile radio si care devine cea mai difuzata piesa romaneasca a anului 2017 si ajunge la peste 57 milioane vizualizari pe YouTube. Tot in 2017, Ioana compune si lanseaza piesa "Nu ma uita", una dintre cele mai populare piese romanesti in mediul online, piesa ce atinge aproape 74 milioane vizualizari pe YouTube. Un nou no. 1 si peste 45 milioane vizualizari vin pentru Ioana odata cu piesa "In palma ta". Anul 2020 o aduc pe Ioana Ignat din nou in primele 3 pozitii trending YouTube cu piesele "Tu nu meriti" si "Azi".

Sursa: Universal Music Romania - 24 Martie, 2020