Interviu Delilah: "Sunt foarte deschisă şi sinceră cu publicul." | Versuri.ro
Interviu Delilah: "Sunt foarte deschisă şi sinceră cu publicul." | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Interviu Delilah: "Sunt foarte deschisă şi sinceră cu publicul."

Interviu Delilah: "Sunt foarte deschisă şi sinceră cu publicul."


Interviu Delilah: "Sunt foarte deschisă şi sinceră cu publicul."
Delilah, cântăreaţa de origine britanică, revine în România pentru un concert eveniment la Palatul Mogoşoaia pe 29 iunie, în cadrul WonderDay. Artista ne-a povestit, în exclusivitate, despre muzică, experienţa ei de viaţă şi despre lucrurile care au inspirat-o de-a lungul timpului.
 
Detalii despre artistă şi eveniment găsiţi aici.
 
Pe 29 iunie, la WonderDay, va fi cea de-a doua vizită în ţara noastră. Care a fost prima impresie legată de România?

Am avut parte de momente extraordinare la prima mea vizită în România, mi-as fi dorit să stau mai mult, să cunosc mai bine ţara, dar, din păcate, dupa fiecare concert trebuie să plec imediat. Cu siguranţă, voi reveni pentru a vizita România.

Albumul tau de debut, "From the Roots Up", cuprinde piese compuse în adolescenţă transpuse în prezent. Cât de mult te-ai schimbat în aceşti ani şi cum s-a transformat muzica ta?

M-am schimbat foarte mult, cred că etapa de la adolescenţă la maturitate înseamnă o schimbare majoră. Muzica mea a crescut odată cu mine, am învatat foarte multe lucruri pe care nu le-am conştientizat ca adolescentă. De când am compus primul album şi până în prezent, m-am maturizat, experienţa pe care am acumulat-o, mi-a schimbat perspectiva asupra lucrurilor, de aceea, scriu despre aspecte ale vieţii pe care acum le văd complet diferit.

Videoclipul "Inside My Love" îmbină extraordinar muzica cu dansul. Poate fi dansul o modalitate de exprimare a creativităţii pentru tine?

Mi-am dorit ca videoclipul să reflecte muzica, iar dansul cred ca este o forma grozavă de artă, care vine în completarea muzicii. Nu sunt o dansatoare profesionistă, mi-aş fi dorit să fiu, de aceea sper sa devin din ce în ce mai bună. Mişcările de dans din clip reflectă perfect ceea ce am vrut să transmit prin muzică, am avut ocazia să lucrez alături de un dansator extraordinar, iar acest lucru m-a ajutat enorm.

Care este povestea numelui tau de scena, Delilah?

Numele meu din naştere este Paloma, dar exista deja o altă cântareata în Marea Britanie cu acest nume şi, atunci, pentru a evita orice confuzie, am ales sa port numele strabunicii mele, o femeie pentru care am un respect imens, sper ca am facut-o mândra de mine.

Ai compus foarte multe cântece (peste 150), care este procesul de creaţie?

Când am compus albumul "From the Roots Up", obişnuiam să scriu în fiecare zi, dar acum aştept momentul potrivit pentru a compune o noua piesă. Dacă scrii prea mult, risti să diminuezi din profunzimea unei creaţii artistice, iar eu imi doresc ca muzica mea sa fie nu doar bună, ci extraordinară, să transmită exact ceea ce simt. Aşadar, atunci cand am un moment plin de inspiratie, alerg la pian şi încep să compun.

Ai cântat pe scena alături de Prince. Cum a fost această experienţă pentru tine?

A fost incredibil, mi-a placut la nebunie să îi fiu alături pe scena, este un artist foarte talentat şi un muzician adevărat, am avut ocazia să învat foarte multe de la el în perioada turneului, iar faptul că am cântat cu el pe scena, m-a ajutat şi m-a incurajat foarte mult.

Ai practicat mai multe sporturi, ţi-ai dorit chiar să particpi la olimpiadă în calitate de gimnastă. De ce nu ţi-ai urmat acest vis?

Muzica şi băieţii (râde). Nu eram suficient de devotată acestui domeniu, îmi plăcea la nebunie să fac sport, dar este nevoie de foarte multa disciplină, de un program foarte strict. În adoloscenţă nu eram convinsă că vreau să devin o sportivă de performanţă, pentru că eram pasionată de muzică şi, de aceea, nu îmi puteam canaliza toate eforturile în a practica un sport de performanţă.

"Insecure" este o melodie care vorbeşte deschis despre emoţiile trăite. A fost dificil să împărtăşeşti sentimente atât de puternice ?

Această melodie a fost destul de dificil de compus, pentru că vorbeşte despre nesiguranţă şi nu multe femei au curajul de a discuta despre acest subiect. Cred că a fost necesară această melodie şi sper că mulţi dintre fanii mei au îndrăgit această piesă tocmai pentru că ne leagă sentimente atât de puternice. Eu sunt foarte deschisă şi sinceră cu publicul, nu încerc să port o mască pe scenă sau să fac ceva de faţadă, exact aşa sunt eu. Aceasta sunt şi nu imi cer scuze pentru acest lucru. 

Un mesaj pentru fanii din România?

Sunt foarte nerăbdătoare să vin şi să vă revad, sper că vom petrece minunat împreună, aştept cu nerăbdare acest concert.
 
Sursa: Versuri.ro - 18 Iunie, 2014
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z