# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Indila lansează videoclipul single-ului „Parle à ta tête”

Indila lansează videoclipul single-ului „Parle à ta tête”

Indila lansează videoclipul single-ului „Parle à ta tête”

Indila, cântăreaţa de origine franceză care cucerit toate top-urile cu hit-ul "Derniere Danse", lansează videoclipul piesei "Parle à ta tête", primul single extras de pe următorul album al artistei.

Materialul video al piesei este construit dintr-o paletă de culori puternice, închise, în special tonuri pământii, care au rol în accentuarea temei principale – comunicarea cu propria persoană – ce este susţinută prin motive precum cel al gării sau al vieţii de tip spectacol. Videoclipul single-ului transmite un aer boem, aroma irezistibilă a parfumurilor franţuzeşti şi o bucurie care te va cuprinde şi cuceri instant.

"Parle à ta tête" este o piesă de o profunzime copleşitoare, care combină o paletă vastă de sunete, a căror armonie reuşeşte să contureze perfect mesajul piesei, comprimat chiar de către Indila prin afirmaţia: "A fi este a visa". "Parle à ta tête" vorbeşte despre infinitatea timpului universal şi despre înţelegerea faptului că viaţa noastră pe pământ este limitată. La nivel internaţional, Indila este considerată un fenomen muzical, iar în România, unde a şi concertat în anul 2014, a câştigat admiraţia unui număr impresionant de fani.

După ce a colaborat cu rapperi cunoscuţi din Franţa, ca Soprano, Rohff sau Youssoupha, Indila s-a remarcat odată cu lansarea single-ului "Derniere Danse", ce a ocupat prima poziţie în clasamentul celor mai difuzate piese din ţara noastră. Ascensiunea fulminantă a frumoasei brunete s-a petrecut într-un timp record după ce a lansat "Mini World", albumul său de debut, material ce a primit 10 discuri de platină în România.

Sursa: Universal Music Romania - 18 Noiembrie, 2019